شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس
سرخط خبرها

ثبت بیش از ۳۳هزار مزاحمت تلفنی با آتش نشانی مشهد فقط در ۲ ماه | وقوع ۱۰۵۸ مورد آتش‌سوزی در دو ماه گذشته

  • کد خبر: ۱۱۲۸۶۶
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۱
ثبت بیش از ۳۳هزار مزاحمت تلفنی با آتش نشانی مشهد فقط در ۲ ماه | وقوع ۱۰۵۸ مورد آتش‌سوزی در دو ماه گذشته
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر مشهد گفت: از ۱۰۹هزار و ۶۱۹ تماس تلفنی با ۱۲۵ در فروردین و اردیبهشت، ۳۳هزار و ۸۷۴ تماس مزاحمت تلفنی بوده است.

طنین همتی|شهرآرانیوز،  سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، آتشپاد سوم مجید فرهادی در گفت‌ و گو با شهرآرانیوز،  با بیان این مطلب در خصوص اقدامات سازمان آتش نشانی در ۲ماه نخست سال جاری، اظهار کرد: براساس استخراج و پالایش دیتاهای آماری توسط کارشناسان گروه برنامه ریزی سازمان آتش نشانی مشهد، در ماه فروردین و اردیبهشت تماس های دریافتی مرکز فرماندهی به تفکیک۵۴ هزار و ۱۳۹ و در اردیبهشت۵۵هزار و ۴۸۰ بوده است.

وی بیان کرد: همچنین میزان تماس های مزاحمی ما در فروردین نیز ۱۶ هزار و ۹۷۴ و در اردیبهشت ماه این تعداد ۱۶هزار و۹۰۰ مورد بوده، همچنین میزان تماس های اشتباهی در دو ماه نیز ۴۵ هزار و ۰۴۸ مورد بوده است. که بیش از نیمی از تماس ها را در این دوماه تماس های مزاحمی و اشتباهی تشکیل می دهد.

وی گفت: در فروردین و اردیبهشت به تفکیک ۵۷۴ و ۴۸۴ مورد آتش سوزی اتفاق افتاده است که در این دو ماه ۱۳۷۰مورد امداو نجات و ۱۱۷۲ مورد خدمات ایمنی ارائه شده است.
وی با اشاره به علل پر تکرار آتش سوزی در این دو ماه، تاکید کرد: حریق ضایعات و زباله خارج از ساختمان و وسایل نقلیه با منشا شعله های کوچک (کبریت، فند، شمع و ذغال افروخته)، گیاهان و درختان با منشا شعله های کوچک و ساختمان با منشا گرمای اجزای شبکه توزیع برق از جمله علل های پرتکرار آتش سوزی در این دوماه بوده است.
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان اینکه امداد و نجات صورت گرفته در این ماه در بخش های آسانسور و محبوسی شامل بازکردن قفل درب و نجات محبوس شدگان رقم خورده است، ادامه داد: خدمات ایمنی صورت گرفته نیز شامل دفع حشرات مزاحم، رهایی و نجات حیوانات گیرفتاده و نشت مایعات قابل اشتعال بوده است.

آتشپاد سوم مجید فرهادی با بیان اینکه تلاش آتش نشانان در ۵۴ ایستگاه در این دو ماه منجر به نجات ۲هزار و‌۱۳۹ شهروند در حوادث گوناگون گردیده افزود: مصدومان حوادث مختلف ۱۵۷ نفر بوده اند و طی این ماه پیکر ۲۸ مورد فوتی نیز تحویل عوامل انتظامی شده است.‌

وی با بیان اینکه تعداد آتش نشانان و نجاتگران شرکت کننده در عملیات های فروردین ماه ۶ هزار و ۱۷۶ نفر و در اردیبهشت ۸هزار و ۶۸۶بوده است، گفت: میزان اعزام ناوگان ها سبک و سنگین اطفای حریق و امداد نجات در مجموع ۴هزار و ۹۵۵ مورد بوده است.

وی تاکید کرد: در اردیبهشت عملیات مرتبط با محبوسی شامل باز کردن قفل درب و نجات فرد نسبت به اردیبهشت ماه۱۴۰۰، ۵۲ درصد افزایش یافته است. همچنین فراوانی حوادث نسبت به اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، ۱۰،۵ درصد افزایش داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->