سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

شبکه معابر فعلی مشهد، پاسخگوی ترافیک ورودی از آزادراه مشهد-چناران نیست

  • کد خبر: ۱۱۳۰۲۱
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
شبکه معابر فعلی مشهد، پاسخگوی ترافیک ورودی از آزادراه مشهد-چناران نیست
رئیس کمیسیون عمران، حمل‎‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: آزادراه مشهد-چناران حجم ترافیکی مضاعفی را به شبکه معابر داخل شهر وارد می‌کند؛ بر همین اساس، باید ظرفیت متناسب با آن را تامین کنیم و توزیع مناسب ترافیک را در شبکه معابر شهر داشته باشیم چرا که شبکه معابر فعلی پاسخگو نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، ایمان فرهمندی با اشاره به بازدید خود از پروژه آزادراه مشهد-چناران اظهارکرد: این پروژه، توسط وزارت راه و شهرسازی و آستان قدس رضوی در حال اجراست؛ پروژه‌ای که تاکنون پیشرفت فیزیکی خوبی داشته و بنا به گزارش ارائه شده، تا اواخر سال ۱۴۰۲ عملیات عمرانی آن به پایان می‌رسد و بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه پروژه آزادراه مشهد-چناران از ابعاد مختلفی برای مدیریت شهری مشهد مقدس حائز اهمیت است، گفت: اول اینکه این پروژه از محل تقاطع ۴ سطحی آزادگان وارد شهر می‌شود؛ پس تا زمان بهره‌برداری، این تقاطع هم باید تکمیل و آماده شود.

فرهمندی افزود: اجرای حدود ۵ کیلومتر از مسیر آزادراه مشهد-چناران، حدفاصل تقاطع آزادگان تا محدوده روستای «صفی‌آباد» در تعهد شهرداری است و باید تدابیر و برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص اندیشیده شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‎‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: بهره‌برداری از آزادراه مشهد-چناران، بخشی از بار خودرو‌های عبوری از بزرگراه پیامبر اعظم (ص) را به خود اختصاص می‌دهد که در نتیجه موجب روان‌تر شدن ترافیک در آن مسیر می‌شود.
فرهمندی با اشاره به اتصال این آزادراه به کمربندی شمالی مشهد و تاثیر بسزایی که بر بار ترانزیتی و عبوری از شهر مشهد خواهد داشت گفت: آزادراه مشهد-چناران حجم ترافیکی مضاعفی را به شبکه معابر داخل شهر وارد می‌کند؛ بر همین اساس، باید ظرفیت متناسب با آن را تامین کنیم و توزیع مناسب ترافیک را در شبکه معابر شهر داشته باشیم چرا که شبکه معابر فعلی پاسخگو نیست.

وی با تاکید بر اینکه پیش از بهره‌برداری آزادراه مشهد-چناران باید پیش‌بینی تمهیدات ترافیکی لازم در شبکه معابر شهر را داشته باشیم، اظهارکرد: اگر تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده نشود، در معابر اصلی، چون بولوار وکیل‌آباد، امام‌علی (ع) و آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی شاهد ترافیک‌های سنگین و غیرقابل تحمل در ساعات مختلف روز و به تبع آن اتلاف وقت شهروندان، آلودگی هوا، هدر رفت سوخت، تصادفات و ... خواهیم بود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‎‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه راهکار‌های توزیع بار ترافیکی در سطح شهر باید در سریعترین زمان ممکن شناسایی و اجرایی شود، گفت: در این خصوص، نیازمند هم‌افزایی، همفکری و تعامل در سطح استانی و شهری هستیم.

فرهمندی در ادامه به بازدید از پروژه مترو گلبهار هم اشاره داشت و افزود: این پروژه تاکنون پیشرفت فیزیکی قابل توجهی داشته و بخشی از مسیر به صورت تونل در حال احداث است؛ افق بهره‌برداری از این پروژه، طولانی‌تر بوده، ولی پس از افتتاح به انتهای خط ۱ قطارشهری مشهد مقدس، در انتهای بولوار وکیل‌آباد متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه درحال حاضر، ظرفیت خط یک قطارشهری مشهد مقدس رو به تکمیل بوده و توانایی پاسخگویی به ظرفیت افزوده شده ناشی از خط گلبهار را ندارد گفت: این مهم، یکی از نگرانی‌های امروز مدیریت شهری است که باید مدنظر قرار گیرد.

فرهمندی گفت: از یک سو باید واگن‌های جدید ویژه خط یک قطارشهری را هرچه زودتر خریداری و وارد مدار خدمات‌دهی کنیم و از سوی دیگر، عملیات اجرایی خط ۳ مترو نیز با سرعت بیشتری دنبال شود تا خط گلبهار را بتوانیم به این خط متصل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->