قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

کاهش چشمگیر هزینه گردشگران ایرانی جام جهانی با اقامت در کیش و قشم

  • کد خبر: ۱۱۲۹۴۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۲
کاهش چشمگیر هزینه گردشگران ایرانی جام جهانی با اقامت در کیش و قشم
مدیر هتل سورینت مریم کیش گفت: با توجه به هزینه بالای بلیت هواپیما از ایران به قطر، به گردشگران ایرانی توصیه می‌شود در کیش و یا قشم اقامت داشته و از آنجا برای بازی مورد نظر خود با هواپیما و یا کشتی عازم قطر شوند.

گروه جامعه | شهرآرانیوز، مجتبی قیاسی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص تاثیرات برگزاری جام جهانی بر رونق گردشگری ایران عنوان کرد: با توجه به همجواری ایران و قطر شهر‌های کیش، قشم و بندرعباس یک راه مواصلاتی میان ایران و قطر محسوب می‌شوند که می‌تواند رونق خوبی در ورود و خروج گردشگر داشته باشد. با توجه به اینکه بازی‌های کشور‌ها هر چهار روز یک بار برگزار می‌شود، گردشگران در این فاصله می‌توانند در ایران از شهر‌های اصفهان، شیراز، بندرعباس و قشم بازدید داشته باشند.

وی افزود: همچنین علاقه‌مندانی که می‌خواهند از ایران در این رویداد بین‌المللی حاضر شوند می‌توانند در شهر‌های جنوبی ایران مانند کیش و قشم اقامت داشته باشند و به صورت هوایی یا دریایی پیش از بازی مدنظر خود به قطر سفر کنند.

قیاسی ادامه داد: بیش از ۲۲ هزار تخت در هتل‌های سه، چهار و پنج ستاره کیش در حال آمادگی برای اقامت گردشگران جام جهانی است. ۲ هتل پنج ستاره در کیش افتتاح شده و وعده داده‌اند که یک هتل پنج ستاره دیگر نیز تا جام جهانی آماده شود.

وی گفت: یکی از مشکلات موجود تبدیل ارز است. گردشگری که از آن طرف دنیا به ایران می‌آید چگونه می‌تواند پول خود را تبدیل کند. بانک مرکزی به دنبال این است که این مشکل را نیز برطرف کند. با رفع این مشکل علاوه بر ورود ارز به ایران از سمت گردشگران خارجی، از سوی گردشگران داخلی نیز ارز کمتری از ایران خارج خواهد شد.

قیاسی در خصوص هزینه گردشگران ایرانی جام جهانی عنوان کرد: در نوروز ۱۴۰۱ قیمت‌ها به شدت افزایش پیدا کرده بود. احتمال افزایش مجدد قیمت هتل‌ها در زمان جام جهانی نیز وجود دارد. قیمت اتاق هتل‌های دو ستاره تا پنچ ستاره از ۲ میلیون آغاز و تا ۲۰ میلیون تومان ادامه دارد. به طور میانگین اقامت به ازای هر شب برای هر توریست ایرانی حدود ۳.۵ میلیون تومان هزینه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: اگر یک توریست از مشهد با هواپیما بخواهد عازم قطر شود فقط ۳۵ میلیون تومان باید بابت هواپیما هزینه کند، در صورتی که بلیت هواپیمای مشهد تا کیش حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است. هزینه بلیت هواپیما از کیش تا قطر نیز حدود ۴ تا ۵ میلیون تومان است و بخواهد همین مسیر را با کشتی طی کند هزینه آن نصف خواهد شد. از همین رو توصیه می‌شود گردشگران ایرانی در کیش و یا قشم اقامت داشته باشند و فقط برای بازی مورد نظر خود عازم قطر شوند.

قیاسی تصریح کرد: سازمان مناطق آزاد کشور اعلام کرده که هتل‎‌ها باید خود را به روز کنند. از هم اکنون برنامه‌ریزی شده تا کلاس‌های آموزشی در هتل‌ها، رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و... برگزار شود. تعدادی غرفه برای تیم‌های حاضر در جام جهانی در کشور قطر در نظر گرفته شده که می‌تواند فقط به جذب گردشگر اختصاص یابد. آژانس‌های مسافرتی ما می‌توانند با تسلط کامل در این غرفه‌ها حاضر شوند و از این فرصت خوب استفاده کنند. هنوز هیچ اقدامی در خصوص استفاده از این غرفه‌ها انجام نشده، اگر هم صورت گرفته علنی نشده است.

وی بیان کرد: آژانس‌های مسافرتی باید از هم اکنون برنامه‌ریزی کنند و برنامه‌هایی برای پرزنت گردشگران چه برای شهر‌های توریستی و چه برای شهر‌های مذهبی داشته باشند. ارزان‌ترین مقصد گردشگری دنیا ایران است که می‌توانیم از این رویداد می‌توانیم استفاده‌های اقتصادی خوبی داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->