iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور کودکان نابغه‌ ایران چرتکه انداختند رشته «هوش مصنوعی» برای دوره دوم متوسطه ایجاد می‌شود والدین چطور می‌توانند بر استفاده فرزندانشان از کنسول پلی‌استیشن نظارت کنند؟
سرخط خبرها

چالش جدید ایلان ماسک با شکایت توئیتر

  • کد خبر: ۱۱۶۸۲۷
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
چالش جدید ایلان ماسک با شکایت توئیتر
توئیتر پس از به خدمت گرفتن تیم حقوقی اکنون از ایلان ماسک به دلیل عقب نشینی از پیشنهاد خرید این رسانه اجتماعی، شکایت کرده است

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت توئیتر روز سه شنبه از ایلان ماسک به دلیل نقض قرارداد ۴۴ میلیارد دلاری خود برای خرید این شبکه اجتماعی شکایت کرد و از دادگاه دلاوِر خواست تا به رئیس شرکت تسلا دستور دهد ادغام را با قیمت توافق شده ۵۴.۲۰ دلار برای هر سهم تکمیل کند.

بر اساس گزارش رویترز، در این شکایت آمده است: «ماسک ظاهرا معتقد است که می‌تواند نظر خود را تغییر دهد، فعالیت‌های آن را مختل کند، ارزش سهام را از بین ببرد، شرکت را نابود کند و در نهایت از معامله کنار بکشد.

روز جمعه بود که ماسک اعلام کرد قرارداد خود را با توئیتر فسخ می‌کند، زیرا این شرکت با پاسخ ندادن به درخواست‌های اطلاعات مربوط به حساب‌های جعلی یا هرزنامه در این پلتفرم، که برای عملکرد تجاری آن ضروری است، توافق را نقض کرده است. ماسک که مدیر اجرایی شرکت خودروسازی الکتریکی تسلا است، به درخواست‌ها برای اظهار نظر در مورد شکایت پاسخی نداده است.

این شکایت ماسک را به نقض موارد متعدد از توافقنامه ادغام کرد که توئیتر و تجارت آن را به هم ریخته است. توئیتر همچنین ماسک را به انباشت «مخفیانه» سهام توئیتر متهم کرد.

سهام این پلتفرم رسانه‌های اجتماعی روز سه‌شنبه به ارزش ۳۴.۰۶ دلار بسته شد که ۴.۳ درصد افزایش یافت، اما به طور قابل توجهی از مبلغ ۵۰ دلاری توافق پایین‌تر است.

توئیتر همچنین اعلام کرد که به این دلیل اطلاعات بیشتری در مورد اکانت‌های اسپم با ماسک به اشتراک نمی‌گذارد، زیرا می‌ترسید که او پس از کنار کشیدن از خرید توئیتر، یک پلتفرم رقیب ایجاد کند.

سهام تسلا، منبع اصلی ثروت ماسک، از زمان اعلام و بسته شدن معامله در روز سه‌شنبه، حدود ۳۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است و در ۶۹۹.۲۱ دلار بسته شد.

توییتر در یک پرونده جداگانه از دادگاه خواست تا دادگاه چهار روزه را در اواسط سپتامبر تعیین کند. کارشناسان حقوقی با توجه به اطلاعاتی که عمومی هستند، به نظر می‌رسد توئیتر در این شکایت دست بالا را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->