«شاه نقش» و «قرمز یواش» راهی اکران می‌شوند معرفی اعضای هیئت علمی هجدهمین دوره جایزه جلال مستند «۴۴۴ روز» روی آنتن شبکه دو | روایتی از اتفاقات پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «قرمز یواش» + عکس فیلم‌های ایرانی راه‌یافته به جشنواره «آوای صلح» نویسنده رنج‌ها | نگاهی به سرگذشت رومن گاری، نویسنده‌ای که با هویت مستعار درخشید زمان برگزاری مراسم «تندیس حافظ» مشخص شد واژه‌هایش شکر بود | یادی از محمدعلی جمالزاده، پدر داستان کوتاه ایران درباره سریال «پلوریبوس» اثر جدید وینس گیلیگان + زمان پخش رونمایی از پوستر فراخوان جشنواره «شعر رضوی» سفری پرماجرا؛ از هویت گمشده تا بازگشت به ریشه ها | نگاهی به پویانمایی سینمایی «یوز» به کارگردانی رضا ارژنگی رونق دوباره کمدی ها | نگاهی به گیشه سینماهای استان خراسان رضوی در مهرماه سریال کمدی «فک و فامیل» برای رمضان ۱۴۰۴ ساخته می‌شود شاهنامه‌خوانی گلاب آدینه در کنسرت ارکستر «میترا»
سرخط خبرها

«سمپاش» در جشنواره آمریکایی درخشید

  • کد خبر: ۱۱۶۹۳۱
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۶
«سمپاش» در جشنواره آمریکایی درخشید
هیات داوران چهارمین جشنواره فیلم ایندی‌ایکس جایزه ویژه خود را در شاخه بهترین فیلم کوتاه ماه ژوئن به فیلم «سمپاش» اختصاص داد.

به گزارش شهرآرانیوز، این انیمیشن در مورد یک دیار و سرزمینی است که در آن رویش هرگونه گل و گیاهی ممنوع است و ارتشی به نام «سمپاش» وظیفه نگهداری و شکار گیاهان و کسانی که از آن‌ها نگهداری می‌کنند را دارد. داستان فضای علمی-تخیلی دارد و در آن، ویران‌شهری نقطه مقابل آرمانشهر است. در این فضای ویران‌شهر، آینده‌ای نه چندان روشن وجود دارد و یکی از این سرباز‌ها پس از آشنایی با یک گیاه کوچک مسیرش عوض می‌شود.

امسال برای این رویداد دو روزه، ۸۵ فیلم برای نامزدی بهترین‌های فیلم سال ۲۰۲۲ (از میان نامزد‌ها و برندگان جوایز ۱۲ دوره هر ماهه) نامزد می‌شوند که در پایان بهترین فیلم برنده جایزه سال خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->