حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف خبر شهرآرانیوز تأیید شد | استقلالی‌ها با ماسک راهی اصفهان شدند
سرخط خبرها

دیدار نماینده ولی فقیه با مدال‌آوران و پیشکسوتان ورزش خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۶۹۶۳
  • ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
دیدار نماینده ولی فقیه با مدال‌آوران و پیشکسوتان ورزش خراسان رضوی
آیت‌الله علم الهدی گفت: چالش موجود در ورزش استان در حوزه پشتیبانی است

به گزارش شهرآرانیوز؛ نماینده ولی فقیه در دیدار با مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان‌رضوی و جمعی از مدال‌آوران و پیشکسوتان ورزش استان بر لزوم تحول فرهنگی در فضای ورزش کشور تأکید کرد. آیت‌ا... علم‌الهدی در این دیدار گفت: توسعه ورزش باستانی یکی از مسائلی است که می‌تواند بسیاری از مشکلات فرهنگی موجود در عرصه ورزش را رفع کند، زیرا ورزش باستانی صرف‌نظر از سابقه کهنی که در جریان کشور دارد، ورزشی اعتقادی و ولایی است.

وی خاطرنشان کرد: به‌دلیل ریشه‌های ولایی ورزش باستانی، می‌توان روح و فرهنگ این ورزش را با کشتی یا سایر ورزش‌ها ادغام کرد، اما به‌هرترتیب، جهت‌گیری کلی مدیریت فضای ورزش باید به‌سمتی باشد که از استعداد جوانان در راستای حل مشکلات فرهنگی عرصه ورزش استفاده شود. در همین زمینه، ورزش خراسان که در ادوار گذشته از همه جهات در اوج بود و تا حد زیادی به‌عنوان یک نمونه در کشور مطرح می‌شد، متأسفانه در سال‌های گذشته افت چشمگیر در همه عرصه‌ها کرده و این به‌علت نبود مدیریت صحیح فرهنگی و فنی است.

امام جمعه مشهد اذعان کرد: استعداد جوانان ما در استان خراسان‌رضوی بسیار زیاد است و چالش موجود در حوزه پشتیبانی است. به همین دلیل، مدیریت ورزشی در استان باید به‌دنبال پشتوانه‌های اقتصادی مطمئنی باشد که امکانات لازم را برای شکوفایی استعداد‌های جوانان ما فراهم کند. در این عرصه، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در اولویت همه برنامه‌هاست و به‌عنوان مثال، با تکمیل پروژه گود باستانی دانشگاه فردوسی و بهره‌برداری از آن، می‌توان پیوند مؤثری میان فرهنگ پهلوانی با جمعیت جوان استان ایجاد کرد.

در این دیدار و پس از صحبت‌های نماینده، ولی فقیه خراسان‌رضوی، علی‌اکبر هاشمی‌جواهری، مدیرکل ورزش‌وجوانان استان، با ارائه گزارشی گفت: خوشبختانه پیرو هماهنگی‌های انجام‌شده، از سال آینده تیم والیبال نماینده استان خراسان‌رضوی در مسابقات لیگ‌برتر شرکت خواهد کرد. علاوه بر این، شهرستان سبزوار به‌عنوان مهد هندبال، نماینده‌ای در مسابقات لیگ‌برتر امسال خواهد داشت. بااین‌حال، فوتبال شرایط خاص خود را دارد و هنوز درباره فرد خاصی که بتواند فوتبال استان را به‌سمت اهداف تعیین‌شده هدایت کند، جمع‌بندی نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->