موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

افشاگری شفر علیه مجیدی| هیچ کمکی به استقلال نکرد

  • کد خبر: ۱۱۸۵۸۵
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۳:۲۶
افشاگری شفر علیه مجیدی| هیچ کمکی به استقلال نکرد
وینفرد شفر، سرمربی آلمانی سابق استقلال در تازه‌ترین اظهارات خود دست به افشاگری علیه فرهاد مجیدی زده و گفته هیچ کمکی از طرف فرهاد به او نشده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، وینفرد شفر هرازگاهی درباره استقلال حرف‌هایی به زبان می‌آورد که جز آه و حسرت برای هواداران این باشگاه نتیجه دیگری ندارد. سرمربی آلمانی سابق استقلال به تازگی درباره اینکه اطلاعات غلطی از فرهاد مجیدی به او داده بودند دست به افشاء گری زده که بسیار جالب توجه است. شفر هم به موضوع اجبار مدیران وقت به انتخاب مجیدی به عنوان دستیار فنی اشاره کرده و هم ناتوانی فرهاد مجیدی در حل برخی مشکلات مالی! سرمربی استقلال این جملات را به زبان آورده است: «در استقلال وقتی قرار شد یک دستیار ایرانی و جوان داشته باشم، ابتدا نظرم روی مجتبی جباری بود و درخواست کردم او به کادر فنی اضافه شود. نظرم این بود که جباری مربی خوبی می‌شود. اما رییس باشگاه آقای فتحی گفت گرفتن جباری ممکن نیست. بعد از آن من از مجیدی خواستم به خاطر وضعیت وحشتناکی که در آن بودیم به ما ملحق شود.»

شفرکه با حالت بدی از استقلال جدا شد، درادامه صحبت‌هایش این جملات را به زبان آورد: «شرایط آن زمان دشوار بود و خیلی‌ها علیه تیم ما بودند. اسپانسر پول نمی‌داد و معتقد بود پول‌ها قبلاً پرداخت شده و دیگر پولی نیست. بنا بر این بازیکنان ناامید بودند، چون امیدی به پرداخت پول نداشتند. حتی ما یک بار مجبور شدیم با اتوبوس به سمت جنوب ایران برویم، چون باشگاه نتوانست هزینه هواپیما را پرداخت کند. به من گفتند مجیدی می‌تواند در حل همه این مسائل کمک کند. اما متاسفانه او هم نتوانست کمک خاصی به ما انجام دهد.»

پرسشی که پیامد این اظهارات به وجود می‌آید این است که اساسا چرا باید از مجیدی برای رتق وفتق اموری که مربوط به اعضای هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه است، کمک خواسته شود؟! چرا و به چه دلیل افرادی به شفر گفته‌اند که مجیدی قرار است چنین نقشی را دراستقلال بازی کند؟ مگرقرار نبوده مجیدی درامور فنی یار شفر باشد؟ آیا همین مسائل ریشه سال‌ها ناکامی استقلال نیست؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->