قیمت یک کیلو برنج گران‌تر از دستمزد روزانه یک کارگر شد پیش‌بینی قیمت طلا در آستانه نشست فدرال رزرو پیش‌بینی بورس برای روز دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ رئیس شورای رقابت: برخی قضات دیوان عدالت به مسائل اقتصادی مسلط نیستند نمایش بخشی‌نگری در مدیریت | بالاخره عرضه خودرو در بورس کالا خوب است یا بد؟ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | افت شدید قیمت جک S۳ قیمت خودرو‌های داخلی کاهش یافت (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) افزایش قیمت تخم‌مرغ در مشهد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | محصولات پروتئینی چند؟ + جدول ساخت مسکن کارگران آغاز شد | سهم کارفرمایان در ساخت چقدر است؟ شگفتی بورس پس از ۲ روز درجازدن | شاخص کل ۴۶ هزار واحد رشد کرد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) بررسی قیمت انواع سکه پارسیان (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) + جدول چالش ها و موانع صادرات خدمات فنی و مهندسی خراسان رضوی | بانک و بیمه سد راه صادرات خدمات فنی نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت بدون کاهش حقوق اصلاح می‌شود تأخیر ۶ساعته پرواز تهران - مشهد و عدم پاسخگویی شرکت هواپیمایی آیا قطع برق در مشهد متوقف شده است؟ فروش فوری نقد و اقساط محصول ایران خودرو با تحویل فوری ویژه شهریور ۱۴۰۴ + جزئیات معرفی ۱۰ صنعت بزرگ بورس و فرابورس در میانه تابستان ۱۴۰۴ منتظر برنج ۴۰۰ هزار تومانی باشیم؟ پرداخت‌کنندگان قبوض تلفن ثابت بدهکار شدند قیمت دلار در مشهد باز هم کمتر شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار توافقی امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) رشد کرد طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | لوبیاسبز کیلویی ۴۵ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: کریدور شمال به جنوب باید از سرخس به چابهار باشد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | دوج‌کوین رکورد زد
سرخط خبرها

توافق برقی ایران و ترکیه پی از سفر اردوغان

  • کد خبر: ۱۱۸۷۷۷
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۷
توافق برقی ایران و ترکیه پی از سفر اردوغان
وزیر نیرو گفت: ارتقاء زیرساخت تبادل برق بین ایران و ترکیه یکی از مهم‌ترین توافقاتی بود که اخیراً در جریان سفر رئیس‌جمهور ترکیه به تهران با نظر مثبت دو کشور به دست آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر محرابیان با اشاره به اهمیت توسعه دیپلماسی برق در کانال روابط اقتصادی میان کشورها گفت: امروز مسئله دیپلماسی انرژی خصوصاً در حوزه برق به یک راهبرد برای حل مسئله، کسب انتفاع اقتصادی و حفظ منافع ملی تبدیل شده است و ما برای توسعه این بخش با اولویت کشورهای همسایه برنامه‌ریزی داریم.

وزیر نیرو در تشریح دلایل ضرورت توسعه دیپلماسی برق گفت: ایران بر اساس آمار بین‌المللی قدرتمندترین کشور منطقه از منظر تولید و توسعه زیرساخت برق است. از سوی دیگر موقعیت ژئوپلیتیک کشور ما به نحوی است که امکان اتصال به کشورها و شبکه‌های متعددی را فراهم می‌کند، این قدرت تولید برق در کنار موقعیت استراتژیک جغرافیایی فرصت بی‌نظیری در توسعه دیپلماسی برق را در اختیار ما قرار خواهد داد.

استقرار دیپلماسی قدرتمند برق راهبرد دولت مردمی است

وی ضمن بیان رویکرد دولت مردمی در حوزه دیپلماسی برق افزود: استقرار دیپلماسی قدرتمند برق با اولویت همکاری با کشورهای منطقه جزء راهبردهای اساسی دولت مردمی به حساب می‌آید و ما از این طریق قصد داریم، زمینه ارتقاء منافع کشور را فراهم کنیم.

محرابیان با اشاره به سفر اخیر روسای جمهور روسیه و ترکیه به تهران و محورهای مذاکره‌شده در این دیدارها گفت: مسئله توسعه روابط دیپلماسی برق یکی از مهمترین محورهای مذاکره شده در قالب گفت‌وگو میان روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه بود و بر این مبنا و به توافق‌های مثبتی با کشور ترکیه رسیدیم.

توافق برای توسعه زیرساخت تبادل برق ایران و ترکیه در سفر اردوغان به تهران

وزیر نیرو در توضیح توافقات برقی با کشور ترکیه گفت: ارتقاء زیرساخت تبادل برق بین ایران و ترکیه یکی از مهم‌ترین توافقاتی بود که اخیراً در چهارچوب سفر رئیس‌جمهور ترکیه به تهران با نظر مثبت دو کشور به دست آمد.

عضو کابینه دولت مردمی ضمن تشریح جزئیات ظرفیت تبادل برق ایران و ترکیه گفت: با توجه به توافقات صورت‌گرفته، اتصال برقی میان ایران و ترکیه از طریق سه زیرساخت خوی-وان، خوی- باش‌قلعه و بازرگان-دغوبایزید انجام می‌پذیرد.

محرابیان با اشاره به شیوه عمده اتصال شبکه برق کشورها بیان کرد: شیوه استقرار زیرساخت تبادل برق میان کشورها عمدتا در قالب سه روش سنکرون شبکه‌ها، شیوه ایزوله‌سازی یک منطقه و شیوه نوین خطوط ولتاژ بالای جریان مستقیم پشت به پشت (HVDC Back to Back(BtoB)) انجام می‌پذیرد.

وی ادامه داد: در زیرساخت تبادل برق خوی-باش‌قلعه، با کشور ترکیه توافق کردیم تا برای اولین بار اتصال برقی دو کشور از طریق شیوه نوین (HVDC Back to Back) با توان ۶۰۰ مگاوات انجام شود و از این طریق با ارتقاء ضریب بار موثر، شاهد افزایش ظرفیت تبادل انرژی باشیم.

وزیر نیرو تاکید کرد: با توجه به تغییر ریل تصمیم‌گیری در حوزه دیپلماسی، بر ارتقای همکاری‌ها به محوریت برق با سایر کشورهای همسایه و دوست تاکید داریم و در این زمینه به شکل پویا عمل خواهیم کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->