تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

چگونه با یک نسخه چند بار دارو بگیریم؟

  • کد خبر: ۱۱۹۶۹۹
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۱
چگونه با یک نسخه چند بار دارو بگیریم؟
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی ضمن اعلام آخرین وضعیت تسویه مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد با این سازمان، توضیحاتی پیرامون روند اجرای طرح دارویاری ارائه و تاکید کرد که قیمت دارو برای بیمه شدگان، قبل و بعد از اجرای طرح ثابت مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شهرام غفاری درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: مطالبات داروخانه‌های سرپایی و مستقل تا پایان سال ۱۴۰۰ را تسویه کردیم.

وی افزود: همچنین اسناد الکترونیک داروخانه‌ها را در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد سال جاری پرداخت کرده‌ایم.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا قرار است به زودی بودجه جدید دیگری برای این امر تخصیص دهند؟ گفت: سازمان برنامه و بودجه مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد تومان از محل طرح دارویاری برای ما تخصیص داد و قول دادند که طی امروز و فردا نیز یک اعتبار ۱۲۰۰ میلیاردتومانی دیگر تخصیص دهند که در این صورت مطالبات مربوط به دارو‌های مراکز بستری را هم پرداخت می‌کنیم.

غفاری همچنین درباره توسعه پوشش بیمه‌ای دارو‌های جدید در مراحل بعدی اجرای طرح دارویار عنوان کرد: هر تصمیمی که دبیرخانه شورای عالی بیمه اتخاذ کند، اجرا می‌کنیم. بیمه‌ها معمولاً راسا و مستقل برای پوشش دارو یا خدمتی اقدام نمی‌کنند، بلکه پیشنهادات به شورای عالی می‌رود و آنجا مطالعه هزینه اثربخشی انجام می‌شود و اگر پوشش یک دارو، هزینه اثربخش بوده و مزایا و سودش برای سلامت مردم بیشتر از هزینه‌اش باشد تحت پوشش قرار می‌گیرد.

وی درباره مشکلات مربوط به تمدید نسخ دارویی برخی بیماران مزمن نیز توضیح داد و گفت: وقتی پزشک نسخه الکترونیک می‌نویسد می‌تواند گزینه یک، دو یا سه بار مرتبه دریافت دارو بدون ویزیت پزشک را فعال کند. در واقع به شرطی که پزشک این اجازه را در نسخه بدهد، امکان دریافت دارو وجود دارد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی افزود: یک ملاحظاتی وجود دارد، برخی دارو‌ها پس از یک ماه مصرف نیاز به بررسی اثربخشی و عوارض احتمالی از سوی پزشک دارند و بیمار باید دوباره به پزشک مراجعه کند، اما برخی بیماری‌های مزمن هستند که بیمار سال‌ها دارویی را مصرف می‌کند و پزشک نگرانی ندارد و گزینه تمدید نسخه را فعال می‌کند. به هرصورت، این امکان در نسخه الکترونیک از سوی پزشک وجود دارد و مشکلی نیست.

غفاری پیرامون چالش‌ها و مشکلات تأمین اجتماعی در طرح دارویاری پس از گذشت کمتر از یک ماهه از اجرای این طرح اظهار کرد: در اجرا دچار مشکل و چالش جدی نشدیم و خوشبختانه مشکلی در اجرا نبوده است. قیمت دارو برای بیمه شدگان، قبل و بعد از اجرای طرح ثابت مانده است.

وی افزود: منتها بعضی اتفاقات و رویه‌ها را نباید به حساب طرح دارویاری گذاشت. به عنوان مثال ممکن است پزشک، دارویی بنویسد، شما به داروخانه بروید و داروخانه آن دارو را نداشته باشد و داروی برند که گران‌تر از داروی تحت پوشش بیمه است را بدون اینکه به بیمار توضیح دهد به او بدهد. در این صورت پرداخت از جیب بیمار بالا می‌رود که چنین رویه‌هایی قبلاً هم وجود داشته و اکنون هم ممکن است اتفاق بیفتد و ارتباطی به طرح دارویاری ندارد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: قیمت‌ها را به گونه‌ای تغییر دادیم که پرداخت از جیب بیماران قبل و بعد از طرح ثابت مانده است. جبران افزایش قیمت دارو را دولت تقبل کرده است. دولت پول را به بیمه‌ها و ما به داروخانه‌ها می‌دهیم و طرح تا کنون خوب بوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->