اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) بازسازی صحنه جنایت بعد از ۶ سال در جاده میامی مشهد تجهیز ۲۸۰۰ مدرسه به فضای ورزشی در هفته تربیت بدنی سال ۱۴۰۴ دیابت در کودکان چه علائمی دارد؟ سخنگوی آموزش و پرورش: عمده معوقات فرهنگیان طی ۳ سال اخیر، در سال ۱۴۰۴ پرداخت شده است حذف غذا‌های بسیار فرآوری شده، کلید دوبرابر کردن کاهش وزن همه چیز در مورد مضرات سیگار الکترونیکی ۳۰ درصد کاهش تلفات جاده‌ای اربعین ۱۴۰۴ افزایش چاقی در کودکان | زنگ خطری برای آینده سلامت جامعه اجرای «فوق‌العاده خاص» پرستاران منوط به تصویب دولت و تخصیص بودجه دستگیری ۳ متهم ماجرای تیراندازی در چالوس + ویدئو کمبود ۸۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران در دهه پایانی ماه صفر فرمانده انتظامی خراسان رضوی: ورود خودرو از مبادی ورودی مشهد ۱۲ درصد افزایش داشته است| آماده‌باش کامل در ایام دهه آخر ماه صفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: در دهه آخر ماه صفر کمبودی در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو نداریم قتل شریک تجاری در باغ ویلا + انداختن جسد در چاه | متهم در آستانه قصاص آغاز طرح «هم‌محله‌ای امام‌رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در مشهد طی دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وقتی میراث آینده شهر در خطر است   مدارس از نیمه شهریور ۱۴۰۴ بازگشایی می‌شود؟ واکنش پلیس مازندران به فیلم تیراندازی در چالوس + فیلم (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) لزوم درج نرخ ترک تحصیل در کارنامه عملکرد استان‌ها برای ارزیابی کیفی آموزش منطقه‌ای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ با ورود فناوری به روش‌های تدریس همراه خواهد بود قرارگیری ۶۱۴ مرکز فنی و حرفه‌ای رایگان در اختیار آموزش و پرورش بازدید و نظارت پیاپی مسئولان آموزش و پرورش از فرآیند ثبت‌نام مدارس عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است خبر خوش برای بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود
سرخط خبرها

چگونه با یک نسخه چند بار دارو بگیریم؟

  • کد خبر: ۱۱۹۶۹۹
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۱
چگونه با یک نسخه چند بار دارو بگیریم؟
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی ضمن اعلام آخرین وضعیت تسویه مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد با این سازمان، توضیحاتی پیرامون روند اجرای طرح دارویاری ارائه و تاکید کرد که قیمت دارو برای بیمه شدگان، قبل و بعد از اجرای طرح ثابت مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شهرام غفاری درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: مطالبات داروخانه‌های سرپایی و مستقل تا پایان سال ۱۴۰۰ را تسویه کردیم.

وی افزود: همچنین اسناد الکترونیک داروخانه‌ها را در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد سال جاری پرداخت کرده‌ایم.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا قرار است به زودی بودجه جدید دیگری برای این امر تخصیص دهند؟ گفت: سازمان برنامه و بودجه مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد تومان از محل طرح دارویاری برای ما تخصیص داد و قول دادند که طی امروز و فردا نیز یک اعتبار ۱۲۰۰ میلیاردتومانی دیگر تخصیص دهند که در این صورت مطالبات مربوط به دارو‌های مراکز بستری را هم پرداخت می‌کنیم.

غفاری همچنین درباره توسعه پوشش بیمه‌ای دارو‌های جدید در مراحل بعدی اجرای طرح دارویار عنوان کرد: هر تصمیمی که دبیرخانه شورای عالی بیمه اتخاذ کند، اجرا می‌کنیم. بیمه‌ها معمولاً راسا و مستقل برای پوشش دارو یا خدمتی اقدام نمی‌کنند، بلکه پیشنهادات به شورای عالی می‌رود و آنجا مطالعه هزینه اثربخشی انجام می‌شود و اگر پوشش یک دارو، هزینه اثربخش بوده و مزایا و سودش برای سلامت مردم بیشتر از هزینه‌اش باشد تحت پوشش قرار می‌گیرد.

وی درباره مشکلات مربوط به تمدید نسخ دارویی برخی بیماران مزمن نیز توضیح داد و گفت: وقتی پزشک نسخه الکترونیک می‌نویسد می‌تواند گزینه یک، دو یا سه بار مرتبه دریافت دارو بدون ویزیت پزشک را فعال کند. در واقع به شرطی که پزشک این اجازه را در نسخه بدهد، امکان دریافت دارو وجود دارد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی افزود: یک ملاحظاتی وجود دارد، برخی دارو‌ها پس از یک ماه مصرف نیاز به بررسی اثربخشی و عوارض احتمالی از سوی پزشک دارند و بیمار باید دوباره به پزشک مراجعه کند، اما برخی بیماری‌های مزمن هستند که بیمار سال‌ها دارویی را مصرف می‌کند و پزشک نگرانی ندارد و گزینه تمدید نسخه را فعال می‌کند. به هرصورت، این امکان در نسخه الکترونیک از سوی پزشک وجود دارد و مشکلی نیست.

غفاری پیرامون چالش‌ها و مشکلات تأمین اجتماعی در طرح دارویاری پس از گذشت کمتر از یک ماهه از اجرای این طرح اظهار کرد: در اجرا دچار مشکل و چالش جدی نشدیم و خوشبختانه مشکلی در اجرا نبوده است. قیمت دارو برای بیمه شدگان، قبل و بعد از اجرای طرح ثابت مانده است.

وی افزود: منتها بعضی اتفاقات و رویه‌ها را نباید به حساب طرح دارویاری گذاشت. به عنوان مثال ممکن است پزشک، دارویی بنویسد، شما به داروخانه بروید و داروخانه آن دارو را نداشته باشد و داروی برند که گران‌تر از داروی تحت پوشش بیمه است را بدون اینکه به بیمار توضیح دهد به او بدهد. در این صورت پرداخت از جیب بیمار بالا می‌رود که چنین رویه‌هایی قبلاً هم وجود داشته و اکنون هم ممکن است اتفاق بیفتد و ارتباطی به طرح دارویاری ندارد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: قیمت‌ها را به گونه‌ای تغییر دادیم که پرداخت از جیب بیماران قبل و بعد از طرح ثابت مانده است. جبران افزایش قیمت دارو را دولت تقبل کرده است. دولت پول را به بیمه‌ها و ما به داروخانه‌ها می‌دهیم و طرح تا کنون خوب بوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->