ارثیه افراد مجرد به چه کسی می‌رسد؟ مرگ ۴ نفر برای نجات یک گوسفند ! جزئیات سقوط مرگبار غلتک در جاده هراز و مرگ دو خواهر شالیکار + تصویر مصدومیت یک جنگلبان هنگام آبرسانی به حیوانات در بردسکن خراسان رضوی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) خراسان رضوی، بنیان‌گذار پویش ملی «باسواد ۱۴۰۴» | اعلام آثار برگزیده در ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ زلزله، کازرون در استان فارس را لرزاند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان در مشهد توزیع ۴۰ میلیارد تومان بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد حدود ۸۲ درصد خودکشی‌ها در سنین زیر ۵۰ سال رخ می‌دهد افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار کمبود این ۷ ویتامین شما را دربرابر ویروس‌ها بی‌دفاع می‌کند چرا باید بادام را به صبحانه کودکان اضافه کنیم؟ مشکلات چشمی دوره سالمندی را بیشتر بشناسیم وزیر آموزش و پرورش: ساخت هزار مدرسه در دستور کار وزارت است هشدار درباره استفاده از ماده محکم کننده در کاشت ناخن رشد آمار ۳ درصدی رتبه‌آوری دانش‌آموزان ۴ دهک اول در کنکور کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید بارش در شمال کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) سرویس رایگان مدارس برای دانش‌آموزان استثنائی واکنش آموزش و پرورش به طرح مجلس برای ورود کودکان به مدرسه از ۵ سالگی نامه کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش به رئیس جمهور: با ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفیم شهروندان مشهدی به هشدار خودمراقبتی محیط زیست توجه کنند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ انجام شد
سرخط خبرها

امکان اخذ غیرحضوری گواهی «اشتغال به تحصیل» برای فرزندان دانشجوی بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی+لینک

  • کد خبر: ۱۲۰۵۱۴
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
امکان اخذ غیرحضوری گواهی «اشتغال به تحصیل» برای فرزندان دانشجوی بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی+لینک
علاوه بر بیمه‌شدگان اصلی سازمان تامین اجتماعی، خود فرزند دانشجو نیز می‌تواند از طریق سرویس خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی برای اخذ استعلام اشتغال به تحصیل خود اقدام کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امکان استعلام غیرحضوری گواهی اشتغال به تحصیل برای فرزندان دانشجوی بیمه شدگان بالای که نوزده سالگی‌شان تمام شده فراهم شد.

مطابق ماده ۵۸ قانون تامین اجتماعی، فرزندان ذکور بیمه‌شدگان تا پایان ۱۹ سالگی می‌توانند به تبع بیمه‌شده اصلی، از خدمات مقرر در قانون تامین اجتماعی استفاده کنند و پس از پایان سن ۱۹ سالگی، ارائه خدمات به افراد مذکور، در صورت اشتغال به تحصیل آنان در مراکز آموزش عالی میسر است.

براساس این گزارش، پیش از این احراز مراتب اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران، از طریق ارائه گواهی اشتغال به تحصیل صادره از سوی مراکز آموزش عالی میسر بود و این امر مستلزم مراجعه حضوری دانشجو به مرکز آموزشی مربوطه، دریافت گواهی اشتغال به تحصیل و ارائه آن به واحد‌های اجرایی سازمان بود که با راه‌اندازی سرویس غیرحضوری استعلام گواهی اشتغال به تحصیل، نیازی به مراجعه حضوری به مراکز آموزش عالی مربوطه و واحد‌های اجرایی جهت دریافت و ارائه گواهی اشتغال به تحصیل نبوده و متقاضیان می‌توانند مراتب اشتغال به تحصیل را به‌صورت غیرحضوری و الکترونیکی، از طریق این سرویس به واحد‌های سازمان اعلام کنند.

طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی، این گروه از دانشجویان لازم است به سامانه استعلام مدرک تحصیلی به نشانی اینترنتی estelam.msrt.ir مراجعه و کد رهگیری مربوط به وضعیت تحصیلی را دریافت کنند. توضیح اینکه کد پیگیری ۱۰ رقمی بوده که پس از ثبت اطلاعات دانشجو در سامانه مذکور، به شماره همراه دانشجو (که می‌بایست به نام وی باشد) ارسال می‌شود.

در مرحله بعد، بیمه‌شده اصلی یا دانشجو، باید به درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir با حساب کاربری خود (در صورت نداشتن حساب کاربری، لازم است نسبت به ایجاد آن اقدام شود) مراجعه کند و کد رهگیری دریافت شده از سامانه استعلام مدرک تحصیلی را در درگاه مذکور (در مسیر بیمه‌شدگان/ خدمات نامنویسی/ اعلام کد مجوز استعلام اشتغال به تحصیل) ثبت کند. پس از انجام مراحل مذکور و در صورت تائید مراتب اشتغال به تحصیل، اطلاعات در پایگاه سازمان ثبت و امکان ارائه خدمات به فرد مورد نظر فراهم خواهد شد.

علاوه بر بیمه‌شدگان اصلی، خود دانشجو نیز می‌تواند رأساً و در صورت ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری در درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی، از طریق سرویس مذکور نسبت به اعلام الکترونیکی مراتب اشتغال به تحصیل خود اقدام کند.

این سازمان اعلام کرده است: با توجه به برخی نقایص اطلاعات دریافتی از پایگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امکان بهره‌برداری از این سرویس موقتاً برای دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، میسر نیست و این قبیل افراد می‌بایست طبق روال سابق، ضمن مراجعه حضوری به واحد‌های اجرایی سازمان تأمین‌اجتماعی، گواهی و مستندات مربوط به اشتغال به تحصیل خود را به صورت حضوری ارائه کنند.

براساس این گزارش، استعلام گواهی اشتغال به تحصیل، می‌بایست در هر نیمسال تحصیلی مجدداً انجام شود.

از زمان راه‌اندازی این سرویس تاکنون، بیش از ۸۴۵ هزار مورد استعلام در خصوص گواهی اشتغال به تحصیل از طریق سرویس غیرحضوری تأمین‌اجتماعی استعلام و ثبت شده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->