همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع)
سرخط خبرها

برنامه شهردار مشهد برای خانه‌دار شدن خبرنگاران فاقد مسکن

  • کد خبر: ۱۲۱۸۲۸
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۴
برنامه شهردار مشهد برای خانه‌دار شدن خبرنگاران فاقد مسکن
سیدعبدالله ارجائی، شهردار مشهد، در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: خانه مطبوعات، بسیج رسانه و سایر تشکل‌های خبرنگاری به میدان آمده تا از فرصت استثنایی قانون جهش مسکن استفاده کنند. شهرداری مشهد نیز با تمام توان، به خانه دار شدن خبرنگاران فاقد مسکن و دارای شرایط کمک خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعبدالله ارجائی، شهردار مشهد، در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: خانه مطبوعات، بسیج رسانه و سایر تشکل‌های خبرنگاری به میدان آمده تا از فرصت استثنایی قانون جهش مسکن استفاده کنند. شهرداری مشهد نیز با تمام توان، به خانه دار شدن خبرنگاران فاقد مسکن و دارای شرایط کمک خواهد کرد.

وی افزود: ورشکستگان سیاسی که فکر می‌کنند با بیانیه‌های تکراری و بی مقدارشان می‌توانند با دستاویز قراردادن احساسات مردم به اهل بیت عصمت و طهارت برای خود جایگاهی احیا کنند، بدانند که بصیرت واقعی از آن جوانانی بود که به نیت دفاع از حرم آن سوی مرز‌های جغرافیایی میهن جان دادند تا حامیان کودک کش شما دستشان به خاک و ناموس این مملکت نرسد.

شهردار مشهد ادامه داد: اگر نبودند سردارانی که در غربت به دست شقی‌ترین انسان‌ها قربانی شدند، امروز در خیابان‌های تهران شاهد خوشامدگویی شما به اجنبیان بودیم.

توسعه مشهد به شرق، سیاست محوری دوره ششم مدیریت شهری

ارجائی، ضمن بیان اینکه توسعه مشهد به شرق، سیاست محوری دوره ششم مدیریت شهری است،گفت: امیدوارم با همراهی مدیران استان مخصوصا استاندار و عنایت تولیت آستان قدس رضوی و همراهی وزیر راه و شهرسازی این مهم درآینده نزدیک محقق و از تبدیل شدن مشهد به شهری که در حاشیه آن بقعه‌ای وجود دارد، جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: جمع کثیری از خبرنگاران عالمانه و صادقانه به دنبال تحقق مطالبات مردم هستند که قدردان آن‌ها هستیم. مشهد قطب موثر در عرصه رسانه در کشور است. شما را به اقدام مشترک در چهار محور اسلام، انقلاب اسلامی، دفاع از حقوق مردم و مشهد که همه بر سر آن اتفاق نظر داریم و مطلوب همه ما است دعوت میکنم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->