پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند
سرخط خبرها

آغاز تخصیص اعتبارات مصوب در سفر رئیس‌جمهور به مشهد

  • کد خبر: ۱۲۲۲۱۷
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
آغاز تخصیص اعتبارات مصوب در سفر رئیس‌جمهور به مشهد
تخصیص اعتبارات مربوط به سفر اخیر رئیس‌جمهور به مشهد کمی با تأخیر روبه‌رو شد.

سعید کریم‌پور | شهرآرانیوز؛ «تخصیص اعتبارات مربوط به سفر اخیر رئیس‌جمهور به مشهد کمی با تأخیر روبه‌رو شد. البته از چند هفته پیش با توجه به ابلاغیه سازمان برنامه‌وبودجه، تخصیص اعتبارات مصوبات این سفر آغاز شده است و به ما وعده داده‌اند با توجه به اینکه دور نخست سفر‌های استانی رئیس‌جمهور تمام شده است، تخصیص مبالغ سرعت بیشتری پیدا می‌کند.» جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌رضوی، این خبر را درباره تازه‌ترین وضعیت ابلاغ مصوبات سفر آیت‌ا... سیدابراهیم رئیسی به مشهد داد. با این حال رقم دقیقی را درباره میزان اعتبارات تخصیص‌یافته تاکنون اعلام نکرد.

دهمین روز از فروردین امسال رئیس‌جمهور با همراهی برخی از اعضای کابینه به خطه خورشید سفر کرد تا مشهد مقصد هجدهمین سفر استانی آیت‌ا... رئیسی و نیز نخستین سفر استانی امسال او و هیئت همراهش باشد؛ سفری که یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان‌رضوی، همان روز‌ها درباره دستاوردهایش گفته بود: درمجموع ۱۸۳مصوبه در این سفر تصویب شد که ارزش ریالی این مصوبات ۲۶هزارو۷۰۰میلیارد تومان است.
حالا خدایی در گفتگو با شهرآرا درباره وضعیت تخصیص اعتبارات مصوبات اخیر سفر رئیس‌جمهور به مشهد گفته است: اعتبارات این سفر پیش‌تر ابلاغ شده بود که در این ابلاغیه‌ها مصوبات مربوط به مشهد در بخش‌های مختلف مانند حمل‌ونقل عمومی و مترو و بهسازی محور‌های برون‌شهری در کنار پروژه‌های مربوط به دیگر شهرستان‌ها موردتوجه قرار گرفته است.

دلایل تأخیر در تخصیص

از او درباره دلایل تأخیر در تخصیص اعتبارات سفر رئیس‌جمهور پرسیدیم و خدایی این‌طور پاسخ گفت: امسال اجرای پروژه هدفمندی یارانه‌ها، وضعیت اعتبارات عمومی کشور و همچنین افزایش حقوق‌ها کمی سبب تأخیر در تخصیص‌ها شد، اما اکنون واریز سهم سال ۱۴۰۱ از اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهور آغاز شده است. باید توجه کرد که مصوبات سفر رئیس‌جمهور سه‌ساله است. در استفاده از این اعتبارات نیز اولویت با پروژه‌های متناسب با فصل است. برای مثال باید توجه کرد که اجرا و تکمیل پروژه‌های مربوط به راه، به وضعیت آب‌وهوایی معطوف است و در زمان مناسب انجام می‌شود.

معاون استاندار درباره ارقام تخصیص‌یافته تصریح کرد: استفاده از اعتبارات مصوبات مربوط به طرح‌های عمومی بر عهده دستگاه‌های تخصصی است. برای مثال در احیای قنوات، دستگاه تخصصی مشخص می‌کند که کدام قنات‌ها باید احیا شود. از همین رو در تخصیص اعتبارات به هر پروژه، فعل مصوبه است که اهمیت دارد. این مصوبات اعتبارمحور نیست، بلکه بر پایه فعالیت اجرایی و اتمام مصوبه، تخصیص انجام می‌شود. به‌طور کلی شماری از مصوبات سفر، عمومی به حساب می‌آید و به همه شهرستان‌ها اختصاص دارد که تفکیک آن بر عهده دستگاه عمومی خواهد بود.

۶ هزارمیلیارد تومان برای مترو مشهد

خدایی با بیان اینکه برخی مصوبات مانند قطارشهری مشهد رقم مصوب دارد، افزود: در آن سفر به این پروژه ۶ هزارمیلیارد تومان اختصاص یافت که این اعتبار از محل فروش نفت و انتشار اوراق تأمین خواهد شد. این اعتبار سه‌ساله است که طبق اولویت‌بندی‌های خطوط ۳ و ۴ مترو و براساس برنامه اجرایی کارگاه پروژه تخصیص پیدا خواهد کرد. اکنون اولویت خط ۳، فعال‌شدن مسیر منتهی به حرم مطهر و اولویت خط ۴ نیز تکمیل عملیات حفاری است.

۸۰۰ اتوبوس جدید در راه شهر

او با اشاره به اینکه حمل‌ونقل درون‌شهری و پاک مشهد اولویت مهم دیگری در برنامه‌ریزی‌های استان است، بیان کرد: بر اساس مصوبات سفر اخیر رئیس‌جمهور بنا شد هزار دستگاه اتوبوس به استان اختصاص یابد که دست‌کم هشتصد دستگاه آن به مشهد اختصاص خواهد یافت.

آغاز تخصیص اعتبارات مصوب در سفر رئیس‌جمهور به مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->