چراغپور: بازیکنان استقلال به حرف‌های جویباری درباره پاداش خودرو خندیدند لیگ برتر فوتبال چه زمانی آغاز می‌شود؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آلمان(۷ تیر ۱۴۰۴)| شکست غم‌انگیز پشت پرده بازگشت ساپینتو به استقلال درویش: دنیا نمی‌تواند بر مردم ما فائق شود نسف قرشی ازبکستان، مشتری کوجو تاریخ دقیق شروع لیگ برتر فوتسال مشخص شد مرتضی شریفی بازی با آلمان و هلند را از دست داد بارسا بالاخره پس از ۵ سال معوقات مسی را پرداخت کرد! خبر خوش برای ژابی | به زودی ام‌باپه به شرایط بازی می‌رسد پیغام باشگاه استقلال به ماشاریپوف تعداد شهدای تکواندو در حمله اسرائیل علیه ایران به ۹ نفر رسید پایان کار ژائو فلیکس در میلان حسینی با استقلال دوساله می‌بندد پخش زنده بازی والیبال ایران و آلمان در لیگ ملت‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تمام برنامه‌های پرسپولیس به هم ریخت! پیاتزا: در مسیر پیشرفت هستیم | هدایت ایران، رؤیای تمام مربیان دنیاست دست رد برنتفورد به یونایتد برای جذب امبومو تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان
سرخط خبرها

شکست تیم ملی والیبال برابر اسلوونی در غیاب موذن و کاظمی

  • کد خبر: ۱۲۲۶۶۷
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳
شکست تیم ملی والیبال برابر اسلوونی در غیاب موذن و کاظمی
تیم ملی والیبال ایران در آخرین دیدار تدارکاتی خود پیش از حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان مقابل اسلوونی قرار گرفت و با نتیجه سه بر یک مغلوب میزبان شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال ایران که خود را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان آماده می‌کند و هم اکنون در شهر لیوبلیانا حضور دارد امشب (سه‌شنبه یکم شهریور) در آخرین دیدار تدارکاتی خود از ساعت ۲۳ به وقت تهران مقابل اسلوونی، میزبان مسابقات قهرمانی جهان قرار گرفت.
این مسابقه که با توافق دو سرمربی پس از پیروزی در سه ست نخست از سوی اسلوونی، یک ست دیگر هم ادامه یافت با نتیجه ۳ بر یک به پایان رسید.
در ست‌های اول تا سوم تیم ملی اسلوونی موفق شد با امتیاز‌های ۲۵ بر ۲۰، ۲۷ بر ۲۵ و ۳۰ بر ۲۸ ملی‌پوشان کشورمان را مغلوب کند، اما در ست چهارم ایران توانست با نتیجه ۲۸ بر ۲۶ بر حریف غلبه کرده و امتیاز ست آخر را به خود اختصاص دهد.
محمدرضا موذن، لیبروی تیم ملی والیبال ایران به دلیل گرفتگی از ناحیه گردن در این مسابقه غایب بود. همچنین صابر کاظمی، پشت خط زن تیم ایران هم به دلیل سرماخوردگی در بازی به میدان نرفت.
این دو بازیکن به صلاحدید کادر فنی استراحت کردند تا شرایط‌شان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان بهتر شود. گفته می‌شود مشکل این دو بازیکن چندان جدی نیست و برای همراهی تیم ملی در مسابقات قهرمانی جهان مشکلی نخواهند داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->