بورس فردا دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد
سرخط خبرها

شافعی: برای درآمدهای نفتی بعد از احیای برجام برنامه ریزی کنیم

  • کد خبر: ۱۲۳۸۴۴
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۱
شافعی: برای درآمدهای نفتی بعد از احیای برجام برنامه ریزی کنیم
رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه موضوعی که بخش خصوصی را نگران کرده مساله نتیجه برجام است که آیا برجام به نتیجه می‌رسد یا خیر، گفت: اگرمثل گذشته درآمد‌های نفتی بخواهد در کشور هزینه شود آینده مثبتی برای اقتصاد کشور نخواهیم داشت. برای درآمد‌های نفتی آینده باید اندیشیده شود. این درآمد‌ها باید صرف توسعه زیرساخت‌ها در کشور شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین شافعی عصر امروز ۱۰ شهریور ماه در نشستی با حضور اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس  که در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس قلب اقتصاد کشور است و  مسائل اقتصادی که از اهمیت زیادی برخوردار است در این کمیسیون نهفته است. در حال حاضر تغییر مسیر در زمینه تغییر ساختار بودجه در حال انجام است و این مساله جای خوشحالی دارد، زیرا مسیر‌های تکراری گذشته نتایج مثبتی برای مسائل اقتصادی کشور نداشته است. امید است با این تغییر مسیر به وضعیت مطلوب تری در اقتصاد کشور برسیم.

وی افزود: فعالان اقتصادی در زمینه بودجه کشور همواره هر ساله چندین دغدغه داشته و بار‌ها به آن اشاره کرده‌اند. مورد اول در تدوین بودجه اینکه اصرار بر تقدم منابع بر مصارف صورت گیرد بسیار کم رخ می‌دهد. همچنین قبل از اینکه منابع مورد توجه قرار بگیرد برای آن مصرف ایجاد می‌شود  هموراه مشکلاتی را ایجاد کرده است.  

رئیس اتاق بازرگانی ایران در مورد دومین دغدغه فعالان اقتصادی بیان کرد: درست است که مشکل منابع داریم، اما مشکل بزرگتر چگونگی تخصیص و توزیع منابع است؛ بنابراین مشکل تخصیص و توزیع منابع از خود منابع کشور بزرگتر است.  

شافعی با اشاره به مشکل دیگر در بودجه ۱۴۰۱ از نگاه فعالان اقتصادی تصریح کرد: مساله حذف معافیت گمرکی ماشین‌آلات تولیدی به کشور یکی از مهمترین مشکلات بخش خصوصی است. در حال حاضر افزایش حقوق گمرکی به دلیل حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ایجاد شده است. همچنین در حال حاضر با مشکلاتی مانند کاهش ارزش پول ملی، افزایش مالیات، قیمت‌گذاری دستوری رو به رو هستیم. یکی از مهمترین مشکلات در کشور شکاف تکنولوژیکی است. این مساله باعث مصرف بالای انرژی در ماشین آلات فرسوده است که قیمت کالا‌های تولیدی را افزایش و فشار بر مصرف کننده را زیاد کرده  است. این مسائل موجب شده تا کالا‌های تولیدی در کشور غیر رقابتی شوند. نوسازی و به سازی ماشین‌آلات کشور جزو مسائل مهم در کشور است.

وی ادامه داد: همچنین موضوع دیگر که بخش خصوصی را نگران کرده مساله نتیجه برجام است که آیا برجام به نتیجه می‌رسد یا خیر. اگرمثل گذشته درآمد‌های نفتی بخواهد در کشور هزینه شود آینده مثبتی برای اقتصاد کشور نخواهیم داشت. برای درآمد‌های نفتی آینده باید اندیشیده شود. این درآمد‌ها باید صرف توسعه زیرساخت‌ها در کشور شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: مطالعه عمیقی در مورد کشور‌های توسعه یافته‌ای که سرعت توسعه بالای داشته اند انجام شده است. در تمام این کشور‌ها  برنامه درنطر گرفته شده توسعه منطقه‌ای بوده است. این مورد در دولت قبل مورد مطالعه قرار گرفت و سپس حذف شد. کمیسیون برنامه و بودجه مجلس باید این طرح که توسط بخش خصوصی انجام شده که به توسعه متوازن کمک می‌کند مورد بررسی قرار دهد. در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای باید اختیارات منطقه‌ای افزایش یابد.

شافعی بیان کرد: اگرچه بخش خصوصی در شورا‌ها و مجامع نماینده دارد، اما در هر شورا و مجمعی ما تصمیم‌گیرنده نیستیم. بخش خصوصی در دی ماه سال قبل بخش خصوصی در موزد حذف معافیت گمرکی ماشین آلات پیشنهادات خود را به کیمسیون بودجه و بودجه مجلس ارائه داد، اما اثری حاصل نشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->