اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود
سرخط خبرها

تشکیل قرارگاه مرکزی خدمت رسانی به زائران دهه آخر ماه صفر در مشهد با حضور وزیر کشور

  • کد خبر: ۱۲۶۱۹۹
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲
تشکیل قرارگاه مرکزی خدمت رسانی به زائران دهه آخر ماه صفر در مشهد با حضور وزیر کشور
امروز دوشنبه، قرارگاه مرکزی خدمت رسانی به زائران دهه آخر ماه صفر با حضور وزیر کشور تشکیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی امروز در قرارگاه مرکزی خدمت رسانی به زائران دهه آخر ماه صفر که با حضور وزیر کشور برگزار شد، گفت: در چند ماه اخیر در تلاش برای فراهم کردن و استفاده از همه ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی مناسب به زائران و عزاداران دهه آخر ماه صفر در مشهد مقدس هستیم، با توجه به پیش‌بینی تعداد زائران، لازم است تا از امکانات سایر استان‌ها نیز استفاده شود.

وی افزود: در آستانه دهه آخر ماه صفر در حال برنامه ریزی گسترده در راستای ایجاد شرایط مطلوب برای زائران در این ایام هستیم.

وی ادامه داد: قرارگاه استانی دهه آخر ماه صفر در مشهد مقدس از چند ماه قبل تشکیل شده تا بتوانیم با سیاست گذاری و رویکرد سازی وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه نظارت بر قیمت‌ها بسیار مهم است، اظهار داشت: در این راستا از ظرفیت بسیج اصناف استفاده می‌شود. نظارت‌ها از اجحاف در حق زائران جلوگیری می‌کند. در چند مورد تخلف صنفی که مشاهده شد مبالغ اضافی که از زائران گرفته شده بود به آن‌ها بازگردانده شده و با متخلفان برخورد شده است.

تشکیل چهار کارگروه با ۱۲ کمیته 

فرماندار مشهد نیز در این نشست گفت: در قرارگاه خدمت رسانی دهه آخر صفر، چهار کارگروه با ۱۲ کمیته تشکیل شده است.

محسن داوری افزود: کار‌های تخصصی قرارگاه از خرداد ماه آغاز شده است. اسکان، تامین ارزاق و خدمت رسانی مناسب در اولویت فعالیت این قرارگاه است.

ساختمان‌های اداری مشهد موظف به اسکان زائران شدند 

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین آستان قدس رضوی هم گفت: با توجه به پیش بینی حضور میلیونی زائران در دهه آخر ماه صفر و نیاز به اسکان زائران، ساختمان‌های اداری موظف به اسکان زائران شدند.

حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد با بیان اینکه شهرداری در نوروز امسال ظرفیت اسکان ۱۹ هزار نفر را داشت، افزود: شهرداری مشهد اکنون ۷۰ هزار نفر ظرفیت ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: پویش هم محله‌ای امام رضا (ع) نیز در ۱۳ منطقه و ۱۷۰ محله شهر مشهد در حال اجرا است که طی آن شهروندان منازل یا یک اتاق واحد مسکونی خود را در اختیار زائران قرار می‌دهند. رویکرد میزبانی در گذشته این شهر مردمی و بر اساس موقوفات، هیات‌ها بود و اکنون نیز همینگونه است و این ارتباط زائر و مجاور ارزشمند است.

خدمت رسانی به عزاداران نیازمند حمایت ملی است

قائم مقام آستان قدس رضوی هم گفت: حضور میلیونی زائران دهه آخر صفر و خدمت رسانی به عزاداران نیازمند حمایت ملی است.

مالک رحمتی با بیان اینکه تامین اقلام اساسی و نیاز این جمعیت انبوه بسیار مهم است، افزود: خدمت رسانی مناسب مستلزم هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌ها و حمایت دولت است و امیدواریم بتوانیم به خوبی خدمت رسانی کنیم.

بر اساس اعلام معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی، ظرفیت اسکان رسمی زائران در مشهد ۱۲۸ هزار نفرشب است که هدف‌گذاری شده در دهه پایانی ماه صفر، در هر شب تا ۶۰۰ هزار نفر اسکان داده شوند.

مطابق اعلام استانداری خراسان رضوی پیش بینی می‌شود این استان و شهر مشهد طی دهه پایانی ماه صفر امسال میزبان ۶ تا هشت میلیون زائر باشد که دستکم ۶۰۰ هزار نفر از این تعداد زائر پیاده هستند. در سال ۹۸ مشهد میزبان پنج میلیون زائر در دهه پایانی ماه صفر بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->