کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وحیدی: شهرداری مشهد در قامت یک شهرداری قوی و قابل اتکاست

  • کد خبر: ۱۲۶۲۵۳
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۲
وحیدی: شهرداری مشهد در قامت یک شهرداری قوی و قابل اتکاست
وزیر کشور در مراسم بهره برداری از ۳۰ دستگاه میدل باس توسط شهرداری مشهد گفت: داشتن حمل و نقل عمومی روان و ارزان لازمه کلان شهر مشهد است. شهری که سالانه پذیرای میلیون ها زائر و مجاور است.

فاطمه غلامی| شهرآرانیوز،  در این مراسم که با حضور مسئولان شهری شهرداری مشهد و شورای شهرانجام شد وزیر کشور با تشکر و قدردانی از اقدامات شهرداری مشهد در مترو و نوسازی ناوگان عمومی اطهار کرد: اقدامات خوبی در نوسازی و بهسازی ناوگان عمومی کلان شهر مشهد انجام شده است و در واقع یکی از ضرورت‌های شهری وجود ناوگان ساده، روان، ایمن و ارزان است.

وحیدی گفت: امروزه بدون داشتن چنین امکاناتی مردم دچار عسر و حرج می‌شوند این ظرفیت مخصوصا برای کلان شهر مشهد که زائران زیادی را  هر ساله پذیراست بسیار ضروری است تا مجاوران و زائران بتوانند از این ناوگان حمل و نقل عمومی به راحتی استفاده کنند.

وی گفت: برنامه‌های خوبی توسط شهرداری و شورای شهر در سطح شهر مشهد صورت گرفته است باید با قوت ادامه داد و ما هرآنچه بتوانیم حمایت‌های لازم را بعمل می‌آوریم.

وحیدی با بیان اینکه شهرداری مشهد حضور خوب و پر رنگی را در اربعین داشت بیان کرد: شهرداری مشهد در قامت یک شهرداری قوی و قابل اتکا است به طوریکه می‌توان در موضوعات مختلف سطح ملی روی آن حساب باز کرد.

وی در ادامه گفت: انشالله این راه مهم و پرافتخار خدمت به مردم مخصوصا مجاورین و زائرین علی بن موسی الرضا با سرعت، دقت و کیفیت ادامه پیدا کند.

وحیدی: برنامه داریم تا از ظرفیت دیگر استان‌ها در دهه آخر صفر بهره بگیریم

وزیر کشور گفت:شهرداری مشهد توانسته است درصد قابل قبولی در مدت زمان کمی به نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی بپردازند در حوزه مترو کار به خوبی پیش رفته است  اعتبارات بیشتری نیاز دارند که کار با سرعت انجام شود در تلاشیم تا اعتبار بیشتر را برای شهرداری تامین کنیم.

وی ادامه داد:امروز فلسفه ی حضور ما در مشهد همین است که بتوانیم برنامه ریزی خوبی برای زائران و مهمانان علی بن موسی الرضا داشته باشیم. در تماس هائیکه با استان های مختلف داشتیم درصددیم تا ازظرفیت های دیگر استان‌ها برای دهه آخر صفر در مشهد بهره بگیریم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->