جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ذبح بیش از ۱۲ هزار رأس دام طی روز عید قربان در خراسان رضوی مرحله سوم کالابرگ احتمالاً تیرماه انجام می‌شود آیا قیمت نان از امروز در مشهد گران می‌شود؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ بلاتکلیفی در بازار خودرو | نه سامانه فروش وضع مناسبی دارد، نه خودرو در بورس عرضه می‌شود
سرخط خبرها

شایعه کمبود روغن موتور در بازار تکذیب شد

  • کد خبر: ۱۲۷۲۳۰
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۴
شایعه کمبود روغن موتور در بازار تکذیب شد
رییس انجمن تولیدکنندگان روغن موتور ایران گفت: تولید و عرضه روغن موتور در کشور طی ۶ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیشتر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «اسعد عزیزی» با تکذیب شایعه کمبود روغن موتور در بازار و گرانی آن، اظهار کرد: در مورد روغن موتور بازار کاملاً به تعادل رسیده و ۴ پالایشگاه اصلی تولیدکننده روغن موتور در طرف عرضه تعادل کالایی دارند و از نظر نیز قیمتی به قیمت مصرف‌کننده به مشتریان عرضه می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه روغن موتور به‌وفور در بازار موجود است، ادامه داد: این موضوع در سطح شهر نیز قابل مشاهده است و تمامی تعویض روغنی‌ها به تعداد بالا کالا در اختیار دارند.

رییس انجمن تولیدکنندگان روغن موتور تصریح کرد: در شبکه توزیع نیز اعلام کردند روغن موتور به میزان نیاز از سمت تولیدکنندگان عرضه شده و مشکلی وجود ندارد.

وی با اشاره به تولید و توزیع حداکثری روغن موتور توسط ۴ پالایشگاه اصلی در ۶ماهه اول امسال، گفت: برخی افراد شایعه کاهش عرضه با هدف افزایش قیمت را مطرح کرده‌اند که این موضوع را به شدت تکذیب می‌کنیم.

عزیزی با تاکید بر نظارت کامل از سوی دستگاه‌های نظارتی بر بازار روغن موتور، افزود: عرضه روغن موتور در ۶ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیشتر بوده است.

وی به موضوع صادرات روغن پایه نیز اشاره کرد و ادامه داد: عرضه روغن پایه از ۳۱ مرداد امسال در بورس کالا انجام می‌شود و ابتدا شرکت‌های روغن‌ساز به اندازه نیاز خود از بورس کالا خرید می‌کنند و مازاد آن نیز با احتساب ۱۵ درصد عوارض صادراتی، به کشورهای دیگر صادر می‌شود که ارزآوری به دنبال خواهد داشت.

به گفته رییس انجمن تولیدکنندگان روغن موتور، بعضی‌ها می‌خواهند نوک پیکان را به سمت تولیدکننده بگیرند و دنبال واسطه‌گری و سود بیشتر هستند.

وی تاکید کرد: با دامن زدن به شایعات مربوط به کمبود روغن موتور در بازار، به جای اینکه التهاب را کم کنیم در کشور تنش ایجاد می‌کنیم.

عزیزی اضافه کرد: مسئولیت اجتماعی ۴ تولیدکننده بزرگ روغن موتور در ایران این است که حقوق مصرف کننده را در زمینه توزیع و قیمت رعایت کنیم.

وی با اشاره به اینکه دلیلی نمی‌بینیم تا بازار را به سمتی ببریم که قیمت بیشتری از مصرف‌کننده بگیریم، گفت: در تلاشیم تا بازار را در تعادل کامل نگه داریم.

رییس انجمن تولیدکنندگان روغن موتور ادامه داد: این پالایشگاه‌ها سرمایه‌های کشورند و کشور را از واردات بی‌نیاز کرده‌اند.

وی دلیل این شایعات را ایجاد نارضایتی دانست و گفت: در حال حاضر اشراف کامل به بازار داریم و کالای حداکثری تزریق شده و فروش مویرگی و شهری در تعادل کامل قرار دارد.

عزیزی تاکید کرد: اینکه وارونه موضوع را جلوه دهیم جز اینکه نگاه سوداگری در ماجرا باشد دلیل دیگری ندارد.

وی با اشاره به اینکه سالانه به ۵۰۰ میلیون لیتر روغن موتور در کشور نیاز است، افزود: این ۴ پالایشگاه ۸۵ درصد نیاز را تامین می‌کنند و ۱۵ درصد مابقی نیز توسط تولیدکنندگان کوچک تامین می‌شود که آنها نیز روغن پایه را از این ۴ پالایشگاه تهیه کرده و بخشی را نیز وارد می‌کنند.

به گفته رییس انجمن تولیدکنندگان روغن موتور، بازار پایدار است و بخش خصوصی نیز می‌تواند در بازار رقابتی سالم کالای خود را عرضه کنند..

وی تاکید کرد: روزانه کالای تقلبی و فاقد استاندارد نیز با کمک دستگاه تعزیرات رصد می‌شود و در صورت شناسایی با آنها برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->