زمان بازی‌های ایران در فیفا دی آبان ۱۴۰۴ | محک امیر در تورنمنت چهارجانبه امارات تراکتور - پرسپولیس در یادگار امام(ره) سبقت گواردیولا از فرگوسن و مورینیو | پپ، پرافتخارترین مربی دنیا! مشکل سربازی ستاره استقلال حل شد اولمو: رقابتی با رئال مادرید نداریم! فلیک: مصدومان بارسا پس از فیفادی برمی‌گردند مادرید در مسیر بارسا | ۲ ستاره رئال مصدوم شدند ویدئو | خلاصه بازی بارسلونا و سلتاویگو (۱۹ آبان ۱۴۰۴) اولین خروجی استقلال در نیم‌فصل مشخص شد صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد
سرخط خبرها

سرماخوردگی عجیب بازیکنان تیم ملی فوتسال

  • کد خبر: ۱۲۷۷۸۹
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۸
سرماخوردگی عجیب بازیکنان تیم ملی فوتسال
وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران با اعلام خبری عجیب از سرماخوردگی برخی از بازیکنان تیم ملی درآستانه بازی با لبنان خبر داد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم ملی فوتسال ایران در حالی باید فردا یکشنبه در سومین دیدار از مرحله گروهی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۲ به مصاف لبنان برود که وحید شمسایی سرمربی این تیم ادعایی عجیب داشته است. او مدعی شده که برخی از بازیکنانش به آنفلوانزا مبتلا شده‌اند. این در حالی است که تمام بازیکنان ایران در بازی روز گذشته مقابل چین‌تایپه به میدان رفتند. اعلام این خبر از سوی شمسایی سوالات متعددی را در میان اهالی فوتبال به وجود آورده و مشخص نیست که چه اتفاقاتی در اردوی تیم ملی فوتسال رخ داده که برخی بازیکنان دچار سرماخوردگی شده‌اند.

ابوالفضل کریمیان، سرپرست تیم ملی فوتسال درباره ماجرای سرماخوردگی بازیکنان این توضیحات را داده است:وقتی که از کشوری به کشور دیگر عزیمت می‌کنید قطعا با دو نوع آب و هوا روبه‌رو می‌شوید. در ایران هوا معتدل بود اما در اینجا بیرون سالن بسیار گرم و داخل سالن خیلی خنک است، این موضوع باعث شد که چند بازیکن از جمله شمسایی سرمربی تیم ملی هم سرما بخورد، اما خدا را شکر با مشورت پزشکان تیم، سرماخوردگی خیلی حادی وجود نداشت و همانطور که دیدید روز گذشته سرمربی تیم ملی و درخشانی و... در کنار تیم حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->