اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود
سرخط خبرها

سندی جدید از پدر درباره سابقه بیماری «مهسا امینی» + تصویر

  • کد خبر: ۱۲۸۹۵۸
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۸
سندی جدید از پدر درباره سابقه بیماری «مهسا امینی» + تصویر
"در ۱ شهریورماه ۱۳۹۵ پدر امینی با مدیرکل تأمین اجتماعی کردستان که کارمند آن سازمان بود مکاتبه کرد. به او ابلاغ شده بود که در کردستان خدمت کند و او در مکاتبه می‌گوید دختر من مریض است و باید همیشه تحت مراقبت باشد وهر ماه به بیمارستانی در تبریز برود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور طی سخنانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بعد از حادثه برای خانم مهسا امینی، ریاست جمهور به وزیر کشور ابلاغ کردند که بنده مسئول تحقیق و بررسی کامل این موضوع بشوم و گزارش هم در اسرع وقت داده شود. در زمانی که این ابلاغ انجام شد، مشغول مسائل پیرامون اربعین بودیم و بنده کار را شروع کردم؛ برای بررسی این موضوع در کنار مسیر پزشکی قانونی کار را شروع کرده و تحقیقات را انجام دادیم. از جمله اینکه تمامی سوابق پزشکی او را در سطح کشور جمع‌آوری کرده و دوربین‌های شهری که در مسیر تردد او بود را از دستگاه‌های مختلف دریافت کردیم و از همه دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی خواستیم نظر و گزارشات خود را نسبت به این حادثه اعلام کنند.

وی افزود: از حفاظت اطلاعات فراجا خواستیم درباره چگونگی رفتار مامورین تحقیق کرده و از دستگاه قضایی خواستیم از مامورین این موضوع گزارش بدهند و از فرماندهی کل انتظامی خواستیم بررسی‌ها را به ما اعلام کنند. همچنین خواستیم جمع‌بندی پزشکی قانونی را اعلام کند‌. همچنین کمیته مستقل پزشکی تشکیل دادیم که سه نفر از پزشکان بخش خصوصی و متخصصین قلب و عروق و مغز و اعصاب و رادیولوژی در آن حضور دارند. در این کمیته خواستیم سوابق پزشکی و درمانی و گزارشات اولیه بیمارستان کسری بررسی شود.

وی افزود: امروز میخواهم سندی که تابحال منتشره نشده را اعلام کنم که در 1 شهریورماه 1395 پدر مهسا امینی با مدیرکل تأمین اجتماعی استان کردستان مکاتبه‌ای داشته و او کارمند این سازمان بوده است و در این نامه به او ابلاغ شده بود که در استان کردستان خدمت کند و او می‌گوید دختر من مریض است و باید همیشه تحت مراقبت باشد و هر ماه برای کنترل وضعیت جسمانی به تبریز مراجعه کند و با توجه به اینکه آشنایی در سنندج ندارم و خانواده‌ام برای نگهداری دخترم به سنندج بیایند، این نکات را اعلام کرده و با این درخواست موافقت شده است. از ابتدا انکار می‌شد که مرحومه امینی هیچ مشکلی نداشته ولی این سند وجود دارد.

معاون وزیر کشور گفت: ما اسناد مختلفی از اسناد پزشکی و نامه‌های اداری و فیلم‌های بیمارستان در زمان بستری شدن خانم امینی داریم. بازپرس به همراه پدرش آنجا حضور می‌یابد و هنوز اتفاق خاصی نیفتاده بود را در اختیار داریم و این فیلم موجود است و پدرش تایید میکند که ضربه‌ای به سر او نخورده و سر او مشخص است. هم‌چنین از طریق مرجع قضایی سراغ کسانی که همراه مهسا امینی بودند هم رفتیم، و آنان مطالب خود را گفتند. گزارش نهایی ما آماده شد و به وزیر کشور تقدیم شده و نتیجه بررسی‌های ما موید گزارش پزشکی قانونی است.

میراحمدی گفت: ما بسیار مقید بودیم که الزام نداریم آن چیزی را اعلام کنیم که گزارش و نظر پزشکی قانونی باشد ولی بر نظریه پزشکانی که گفتم که امضا هم کردند، گفتند ناشی از مرگ مغزی نبوده و مطلب پزشکی قانونی را اعلام کردند.

سندی جدید از پدر درباره سابقه بیماری «مهسا امینی»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->