پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

رئیس شورای هماهنگی موسسان مدارس غیر دولتی خراسان رضوی: ما متهم به آموزش فروشی و ایجاد اختلاف طبقاتی در جامعه هستیم

  • کد خبر: ۱۲۹۴۰۲
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۱
رئیس شورای هماهنگی موسسان مدارس غیر دولتی خراسان رضوی: ما متهم به آموزش فروشی و ایجاد اختلاف طبقاتی در جامعه هستیم
علی اسدیان گفت: در فضای آموزشی، مدارس غیر دولتی متهم به آموزش فروشی و ایجاد اختلاف طبقاتی هستند که این اتهامات نشأت از عدم آگاهی از فعالیت این دسته از مدارس است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، علی اسدیان، رئیس شورای هماهنگی موسسان مدارس غیر دولتی خراسان رضوی در همایش تبیین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که صبح امروز ۲۱مهرماه در سالن همایش مدرسه حاتمی مشهد برگزار شد گفت:ج معی که اینجا هستند قریب به ۱۵درصد دانش اموزان را عمدتا در مدارس خود جای دادند. براساس آمار اجمالی وضعیت مدارس غیردولتی در سال ۹۹_۱۴۰۰، چیزی حدود ۶۳۸۶ تعداد کلاس  و ۶۳۸ مدرسه غیر دولتی در استان داریم.

وی تصریح کرد: امسال ۱۵۹ هزار و ۶۶۵ دانش اموز در  این مدارس در حال تحصیل هستند و چیزی قریب به ۴۵ هزار و ۲۸۹ معلم مشغول به کارهستند. اگر صرفه اقتصادی این مدارس را  برای اموزش و پروش در نظر بگیریم در هرماه ۷۲میلیارد تومان جمع حاضر به آموزش وپرورش استان کمک می کنند. در تجهیزات و فضای آمو‌زشی ۸۰ میلیارد صرفه اقتصادی برای اموزش و پروش حاصل شده است.

اسدیان با بیان اینکه در شرایطی که وضعیت اقتصادی شرایط  مطلوب ندارد  این صرفه جویی خیلی موثر است گفت: اگر این فرض رابگذاریم که هیچ صرفه اقتصادی ندارد در کیفیت آموزشی  بسیار موثر هستند لذا اینها جهادگران عرصه تعلیم تربیت هستند. رتبه های بالا در هر حوزه ای را دانش آموزان این مدارس به خود اختصاص داده اند.

به گفته وی ، مدارس غیر دولتی با ایجاد رقابت ،موتور محرکی برای مدارس دولتی و انگیزه برای فعالیت مدارس دولتی ایجاد میکنند و نقش مستقیم در پیشبرد نظام تربینی کشور دارند.

رئیس شورای هماهنگی مدارس غیر دولتی خراسان رضوی در ادامه گفت: علی رغم اینکه در سالهای گذشته وضعیت مدارس تحت تاثیر کرونا و سایرعوامل روند نزولی داشته و حتی شاهد توقف این مدارس در بعضی سالها بودیم  خوشبختانه اکنون نسبت به پارسال ۴درصد رشد فعالیت داشتیم.

وی افزود: به جرات می توان گفت تقاضای ثبت نام در حاشیه شهر  ازمرکز شهر بیشتر است به طوریکه که تقاضای شیفت دوم دادیم . بطوریکه نزدیک به ۲۰۰مدرسه  تقاضای شیفت مخالف دادند. اگرچه میدانیم شیفت مخالف کیفیت اموزش را تحت تاثیر مبگذارد و به نفع ما  هم نیستاما دنبال آن هستیم.

عضو شورای سیاست گذاری وزارت اموزش و پروش  در ادامه یادآورشد: مشکل نوسازی را در خرسان رضوی نسبت به استان های دیگر بیشتر داریم و ما را دچار مضیقه کرده است . کلید حل این مشکل واگذاری اراضی با کاربری آموزشی است. در شورای اموزش وپروش استان یکی از مطالبات ما این است که شبخاتانه روند مثبتی را طی می کند.

به گفته اسدیان ، در شهر مشهد با توجه به بافت فرسوده ای دارد ساختمان های موجود متناسب مدرسه نیست و‌تنها امیدمان این است اراضی متعددی که در استان وجود دارد با کاربری اموزشی واگذار شود.

وی یادآور شد: در فضای آموزشی مدراس غیر دولتی متهم هستند  به اموزش فروشی در جهت بی عدالتی قانونی،  ما متهمیم اختلاف طبقاتی ایجاد می کنیم . این اتهامات به دلیل عدم شناخت از فعالیت این مدارس است هفته مدارس غیر دولتی در آذرماه  که در استانمطرح  شد و به استانهای دیگر تسری کرد امدواریم در این هفته بتوانیم معرفی جامع و کاملی  از تلاش ها و‌خدمات مدارس غیر دولتیاموزش داشته باشیم.

وی افزود: ما از دولت محترم و مجلس هیچ چیز به جز اجرای قانون تقاضا نداریم.  قانون حامی خوبی برای ما است، اگر صندوقحمایتواقعا حمایت گر باشد خیلی از مشکلات ما رفع می شود.  تسهیلاتی که قانونی تعیین کرده اگر به درستی اجرا شود مشکلات ماحل می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->