هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

الگوی ایران در خانه‌های هلال را برای جهان معرفی می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۳۰۳۰۸
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
الگوی ایران در خانه‌های هلال را برای جهان معرفی می‌کنیم
رئیس دفتر فدراسیون جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر در ایران گفت: خانه‌های هلال ابتکار جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران است و ما آن را به عنوان الگوی ترویج آموزش مواجهه با مخاطرات به همه جمعیت‌های صلیب‌سرخ و هلال احمر در دنیا تجویز کرده‌ایم.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، عطا دوران، رئیس دفتر فدراسیون IFRC مقیم در تهران صبح امروز در گردهمایی مدیران عالی ستادی و مدیران عامل استان‌ها در مشهد گفت: اکنون جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران موفق شده‌است بیش از ۶ هزار خانه هلال را در مناطق کم‌برخوردار شهری، روستا‌ها و مناطق عشایری از تهران گرفته تا دورترین نقاط مرزی کشور راه‌اندازی کند و این الگوی بومی، گام موثری برای ترویج آموزش‌های همگانی مواجهه با مخاطرات طبیعی است.
او افزود: آموزش‌های ارائه شده در خانه‌های هلال مردم محور و مطابق با ویژگی‌های جغرافیایی و ریسک مخاطرات طبیعی در هر اقلیم است و در کنار آن پاسداشت شاخص‌های فرهنگی و قومیتی مردم، در راس آن زبان و گویش آن‌ها، تاثیر آموزش‌های ارائه شده را تضمین می‌کند.
عطا دوران از حمایت فدراسیون جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال احمر از طرح خانه‌های هلال خبر داد و گفت: این ابتکار جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی است و ما آن را به عنوان الگوی ترویج آموزش مواجهه با مخاطرات به همه جمعیت‌های صلیب‌سرخ و هلال احمر در دنیا تجویز کرده‌ایم.
رئیس دفتر IFRC در تهران افزایش تاب‌آوری جوامع محلی در هنگام وقوع بلایای طبیعی را از مهم‌ترین وظایف جمعیت‌های ملی دانست و تاکید کرد: آمادگی جوامع محلی برای مواجهه با مخاطرات، تلاش‌های هلال احمر و صلیب‌سرخ برای کاهش آلام بشری را موثرتر خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->