حریفان تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در بازی‌های آسیایی مشخص شد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) افغان بودن یعنی جنگیدن | بازتاب درخشش ندیم امیری در بازی تیم ملی فوتبال آلمان مقابل ایرلند + فیلم روزنامه تلگراف مدعی شد: پاکستان از افغانستان در تولید تریاک پیشی گرفت یونیسف: آب پاک از نیاز‌های فوری زلزله‌زدگان در شرق افغانستان است هند در تلاش برای گرفتن مجوز سفر امیرخان متقی به دهلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه هفدهم شهریورماه ۱۴۰۴) ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی تا پایان شهریور با مدارک معتبر امکان پذیر است جسد مردی پس از ۳۸ سال در بدخشان پیدا شد هشدار برنامه جهانی غذا درباره وضعیت بازماندگان زمین‌لرزه در شرق افغانستان | همه چیز را از دست داده‌اند کاهش دما بلای جان زلزله‌زدگان افغانستان کمک‌های جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای زلزله‌زدگان افغانستان ارسال شد از محله ایثارِ مشهد تا دل مناطق زلزله‌زده افغانستان دیدار سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات ارشد طالبان ایران دومین محموله کمک‌های امدادی را به افغانستان تحویل داد | بیکدلی: در کنار مردم افغانستان هستیم شیعیان کابل به زلزله زدگان هم‌وطن خود در کنر خون اهدا کردند داستان ازدحام اتباع افغان در خیابان ولیعصر تهران چه بود؟ محموله ۱۰۰ تنی کمک‌های ایران، به مناطق زلزله‌زده افغانستان رسید قیمت امروز پول افغانی (شنبه پانزدهم شهریورماه ۱۴۰۴) دادگاه طالبان عکاسی از زنان در عملیات‌های امداد به زلزله‌زدگان را ممنوع کرد زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵/۲ ریشتر کنر در افغانستان را تکان داد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۲۵ درصدی جمعیت مهاجرین افغانستانی در خراسان رضوی + فیلم

  • کد خبر: ۱۳۰۴۸۲
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
افزایش ۲۵ درصدی جمعیت مهاجرین افغانستانی در خراسان رضوی + فیلم
مسئول امور تحصیلی اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی گفت: در یک ماه گذشته برای ۱۲۵۰۰ نفر از دانش آموزان افغانستانی بدون مدرک در مدارس استان ثبت نام کرده‌اند. ۲۵ درصد بر جمعیت مهاجرین افغانستانی خراسان رضوی افزوده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛یاری مقدم، مسئول امور تحصیلی اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی گفت: امسال با توجه به شرایطی که در افغانستان وجود داشت ؛ ۲۵ درصد بر جمعیت مهاجرین افغانستانی خراسان رضوی افزوده شده است.

یاری مقدم گفت اداره آموزش و پرورش استان‌ خراسان رضوی تلاش کرده است تا حتی در جاهایی که تراکم دانش‌آموزان زیاد هم بوده؛ باز هم این دانش‌آموزان تازه وارد نیز ثبت‌نام شده‌اند.

اینجا ببینید:

پس از روی کار آمدن طالبان در یکسال گذشته مکاتب دخترانه بالاتر از صنف ششم تعطیل شده است.

اکنون با آغاز سال تحصیلی جدید در ایران شاهد حضور این دانش‌آموزان دختر در مدارس ایران هستیم.

اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی با همکاری آموزش و پرورش خراسان رضوی در تلاش برای حل مشکلات این مهاجرین هستند.

قاسمی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی در این باره گفت: ما پیگیر ایجاد مدارسی هستیم تا بتوانیم ظرفیت بیشتری را ثبت‌نام کنیم.

خانواده‌های مهاجرین افغانستانی تازه وارد بدلیل مشکلات مالی سعی می‌کنند تا فرزندانشان را در مدارس دولتی ثبت‌نام کنند؛ اما بدلیل تکمیل ظرفیت مدارس دولتی، این خانواده‌ها با مشکلاتی مواجه هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->