جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

دوربین‌های ترافیکی خودروهای فاقد معاینه فنی در مشهد را جریمه می‌کنند

  • کد خبر: ۱۳۰۹۱
  • ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶
دوربین‌های ترافیکی خودروهای فاقد معاینه فنی در مشهد را جریمه می‌کنند
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به وضعیت آلودگی هوای مشهد و نقش خودرو‌ها در ایجاد این وضعیت از ۲۹ دی ماه مصادف با روز هوای پاک هر خودرویی در محدوده شهری مشهد فاقد معاینه فنی باشد، توسط دوربین‌های ثبت تخلف معابر مشهد جریمه خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، احمدیزدان پناه که درباره مصوبات جلسه شورای هماهنگی و ترافیک استان (همتا) سخن می‌گفت، افزود: تا زمان آغاز طرح، اقداماتی از جمله اطلاع‌رسانی گسترده و تقویت شیفت‌های کاری مراکز معاینه فنی صورت خواهد گرفت و افرادی که تاکنون نسبت به اخذ معاینه فنی اقدام نکرده‌اند، لازم است که در مهلت باقیمانده تا شروع طرح در این خصوص اقدام کنند.

وی ادامه داد: شورای همتا در ادامه این جلسه تصویب کرد که اگر وضعیت آلودگی هوا در شرایط اضطرار قرار گیرد  طرح تردد زوج و فرد از در منازل اجرا شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی درباره تردد خودرو‌های سنگین نیز گفت: پیرو مصوبات قبلی اگر این خودرو‌ها ترانزیتی باشند و مقصدشان شهر مشهد نباشد باید از کنارگذرشمالی عبور کنند و اگر قصد اقامت در مشهد را داشته باشند باید خودروی خود را در پایانه بار پارک کنند و به هرحال وارد شهر نشوند.

یزدان پناه تاکید کرد: حتی خودرو‌هایی که برای مشهد بار حمل می‌کنند باید در زمان‌های مشخصی که اعلام شده است در معابر شهر مشهد تردد کنند.

وی افزود: در این نشست طرح جامع کاهش تصادفات راه‌های درون شهری استان خراسان رضوی با تمرکز بر ساماندهی تردد و ارتقای ایمنی عابران پیاده و موتورسواران، اصلاح هندسی و ارتقای ایمنی معابر شهری، مدیریت امداد و درمان مصدومان، اصلاح رفتار و ارتقای فرهنگ رانندگی، ارتقای ایمنی و استاندارد وسایل نقلیه و کاهش سالانه ۱۰ درصدی تلفات نیز به تصویب رسید.
منبع: ایسنا
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->