عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هواداران یوونتوس به دنبال اخراج آلگری

  • کد خبر: ۱۳۱۶۱۵
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸
هواداران یوونتوس به دنبال اخراج آلگری
نتایج فاجعه‌بار تورینی‌ها، صدای هواداران این تیم را درآورد.

مدت‌هاست که در یوونتوس طرف‌داران دیگر علاقه‌ای به ماندن ماکسیملیانو آلگری، سرمربی این تیم، ندارند. از حدود یک‌ماه پیش و باتوجه‌به نتایج ضعیف بانوی پیر در سری‌آ و لیگ قهرمانان، پاول ندود، نایب‌رئیس باشگاه یوونتوس، همراه با برخی دیگر از اعضای هیئت‌مدیره این باشگاه خواهان پایان همکاری با او بودند.

اما دوستی صمیمی این سرمربی با آندره‌آ آنیلی، رئیس باشگاه، باعث شد که این مربی همچنان به کارش ادامه دهد. بااین‌حال، به‌نظر می‌رسد شکست یووه از بنفیکا و حذف قطعی این تیم از لیگ قهرمانان، دیگر صبر طرف‌داران را لبریز کرده است و می‌خواهند هرچه زودتر شاهد پایان همکاری تیم محبوبشان با این سرمربی باشند.

رکورد‌های منفی در کارنامه آلگری

شکست این تیم مقابل بنفیکای پرتغال درحالی رقم خورد که بانوی پیر برای اولین‌بار در تاریخ حضورش در لیگ قهرمانان اروپا، در نیمه اول یک بازی سه گل دریافت می‌کرد. همچنین این تیم ایتالیایی برای اولین‌بار پس از فصل ۲۰۱۴-۲۰۱۳ نتوانست از مرحله گروهی لیگ قهرمانان به دور بعد صعود کند. در مجموع، این تیم حتی سایه‌ای هم از یوونتوس قدرتمند سال‌های گذشته نبود و در لیسبون و زیر فشار بنفیکا، کاملا از هم پاشید و بدون برنامه بازی کرد. نکته‌ای که طرف‌داران این تیم ایتالیایی را بیشتر عصبانی کرد، مصاحبه آلگری پس از مسابقه فاجعه‌بار تیمش در لیسبون بود.

این سرمربی در پاسخ به خبرنگاران پس از بازی گفت: «امشب اشتباهات زیادی داشتیم، اما الان صحبت دراین‌باره فایده‌ای ندارد. در فوتبال هم شکست‌هایی وجود دارد. ما ناامید و عصبانی هستیم، زیرا از لیگ قهرمانان اروپا خارج شده‌ایم، اما حالا باید تمرکز خود را روی لیگ ایتالیا و همچنین دیدار بعدی برابر پاری‌سن‌ژرمن قرار دهیم، زیرا دست‌کم باید در لیگ اروپا حضور داشته باشیم.» شاید عذرخواهی به‌دلیل نتایج و بازی ضعیف، کمترین توقع طرف‌داران عصبانی از سرمربی تیمشان بود، اما آلگری شروع به داستان‌سرایی درباره طبیعی‌بودن شکست در فوتبال کرد!

فعلا از اخراج خبری نیست

فابریتزیو رومانو، خبرنگار معتبر ایتالیایی، ساعاتی پس از شکست یوونتوس و حذف آن‌ها از لیگ قهرمانان، در حساب توئیتر خود نوشت: «بخش زیادی از هواداران یوونتوس که از مدت‌ها قبل انتظار اخراج آلگری را می‌کشیدند، از شب گذشته منتظر شنیدن خبر رسمی اخراج او هستند. بااین‌حال، یوونتوسی‌ها فعلا باید صبر کنند. هیچ تغییری در وضعیت آلگری روی نیمکت یوونتوس ایجاد نشده است. آلگری فعلا اخراج نمی‌شود و با وضعیت کنونی هم قصد ندارد باشگاه را ترک کند. آندره‌آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس، پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد به همکاری با آلگری ادامه دهد. قرارداد کنونی این سرمربی تا سال ۲۰۲۵ با یوونتوس اعتبار دارد.»

پاریس تیر خلاص را به مکس می‌زند؟

کسب فقط سه امتیاز از پنج بازی و قبول چهار شکست از پنج مسابقه، بدترین عملکرد سال‌های گذشته یوونتوس در لیگ قهرمانان را رقم زده است و بعید به‌نظر می‌رسد هواداران این تیم دیگر تحمل حضور مکس آلگری را روی نیمکت تیم موردعلاقه‌شان داشته باشند. اما چیزی که احتمالا تیر خلاص را به این سرمربی خواهد زد، احتمال چهارم‌شدن آن‌ها در گروه خواهد بود؛ اتفاقی که باعث می‌شود این تیم حتی از راهیابی به لیگ اروپا هم باز بماند.

یووه الان هم‌امتیاز با تیم چهارم گروه است و فقط به‌لطف تفاضل گل بهتر در رتبه سوم قرار دارد. در هفته آخر مرحله گروهی لیگ قهرمانان، بانوی پیر میزبان تیم قدرتمند پاری‌سن‌ژرمن است و در صورتی که موفق نشود در این بازی پیروزی شود، احتمال دارد فاجعه برای این تیم ایتالیایی کامل شود و حتی نتواند به لیگ اروپا هم راه پیدا کند؛ آنجاست که احتمالا دیگر دوستی صمیمی آلگری با مالک باشگاه و داشتن قرارداد بلندمدت تا سال ۲۰۲۵ با یوونتوس هم به این سرمربی کمک نخواهد کرد و شاهد پایان کار او در تورین خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->