آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

رضا عطاران با «انفرادی» از پژمان جمشیدی و جواد عزتی سبقت گرفت

  • کد خبر: ۱۳۲۹۶۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱
رضا عطاران با «انفرادی»  از پژمان جمشیدی و جواد عزتی سبقت گرفت
هفته‌ای که گذشت «انفرادی» با بازی رضا عطاران صدرنشین جدول گیشه شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حال حاضر فیلم « انفرادی» به کارگردانی سید مسعود اطیابی با اختلاف فروش ۴۰ میلیون تومان، از انیمیشن «پسر دلفینی» و با مجموع فروش ۸۵۰ میلیون در یک هفته گذشته صدرنشین گیشه شد. بیش از یک ماه و نیم بود که «انفرادی» با بازی رضا عطاران جایگاه دوم و سوم فروش را به خود اختصاص داده بود و در این بین با کاهش فروش فیلم سینمایی «ابلق» به کارگردانی نرگس آبیار، «دوزیست» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد و با فروش ۴۲۵ میلیون تومان و اختلاف ۲۵ میلیون تومانی از «ابلق» جایگاه سوم گیشه را به دست آورد.

«دوزیست» با بازی جواد عزتی و پژمان جمشیدی در هفته‌های گذشته معمولا جایگاه چهارم و پنجم را تجربه می‌کرد، اما این هفته با استقبال مواجه شد و مکان سوم فروش را به خودش اختصاص داد.

فیلم‌هایی که به تازگی اکران شدند

در دهم و یازدهم آبان و بالاخره پس از ۷ هفته، یک انیمیشن به نام‌«لوپوتو»، به کارگردانی عباس عسگری در یازدهم آبان و دو فیلم سینمایی به نام‌های «طبقه یک‌ونیم»به کارگردانی نوید اسماعیلی در دهم آبان و «بیرو» به کارگردانی مرتضی علی عباس میرزایی در یازدهم آبان روی پرده رفت که البته در این دو روز فروش خیلی چشمگیری نداشتند و روی هم رفته فروشی حدود ۳۲۶ میلیون تومان را برای خود ثبت کردند.

فروش گیشه این‌بار افزایش یافت

در هفته‌ای که گذشت (۷ تا ۱۳ آبان) مجموع فروش گیشه ۳میلیارد و ۸۶۰میلیون تومان بود و این میزان از فروش با ۱۳۱ هزار مخاطب رقم خورد. درصورتی که دو هفته پیش(۳۰ مهر تا ۶ آبان) مجموع فروش فیلم‌های سینمایی با حضور ۱۰۸هزار مخاطب در سالن‌های سینما، تنها ۲ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان بود.

در واقعا ۳۰۰ میلیون تومان از افزایش سهم یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی گیشه، برای ۳ فیلم سینمایی بود که به تازگی اکران شدند و ۱ میلیارد تومان دیگر متعلق به همان فیلم‌های سینمایی سابق است.

منبع: تابناک جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->