کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

مدیرعامل سابق توئیتر بابت گسترش این شبکه اجتماعی عذرخواهی کرد

  • کد خبر: ۱۳۳۳۳۲
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۷
مدیرعامل سابق توئیتر بابت گسترش این شبکه اجتماعی عذرخواهی کرد
مدیرعامل سابق توئیتر بابت اینکه این شرکت شبکه اجتماعی را بیش از حد سریع بسط و گسترش داد، عذرخواهی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جک دورسی که یکی از موسسان و مدیرعامل سابق توئیتر است، پس از این که این شرکت تحت مالکیت جدید، اعلام کرد نیمی از کارمندانش را اخراج می‌کند، برای رشد بیش از حد سریع این شرکت معذرت خواهی کرد.

دورسی در توییتی نوشت: افراد سابق و حال در توئیتر، قوی و منعطف هستند. هر چقدر هم زمان دشواری باشد، آن‌ها همیشه راهی پیدا خواهند کرد. درک می‌کنم که بسیاری از دست من عصبانی هستند. من مسئولیت وضعیتی که همه در آن قرار گرفته‌اند را می‌پذیرم. من شرکت را بیش از حد سریع گسترش دادم و بابت آن عذرخواهی می‌کنم.

توئیتر تا ۳۰ ژوئن سال ۲۰۱۳ مدت کوتاهی پیش از این که سهام خود را در بورس عرضه کند، حدود ۲۰۰۰ کارمند داشت. اما شمار کارمندانش تا پایان سال میلادی گذشته، به بیش از ۷۰۰۰ کارمند تمام وقت رسید.

پس از این که ایلان ماسک که مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس ایکس است، مالکیت توئیتر را در ۲۸ اکتبر به دست گرفت، این شرکت تعدیل گسترده کارمندانش را آغاز کرد. توئیتر بعدازظهر پنج شنبه گذشته به کارمندانش اطلاع داد روند اخراج را آغاز می‌کند. مجموعا ۹۸۳ کارمند در کالیفرنیا که ایالت محل استقرار توئیتر است، اخراج شده اند.

ایلان ماسک بعدازظهر جمعه در توییتی نوشت: در خصوص کاهش شمار کارکنان توئیتر، وقتی این شرکت روزانه بیش از چهار دلار از دست می‌دهد، متاسفانه چاره دیگری نیست. افرادی که اخراج می‌شوند، سه ماه دریافتی می‌گیرند که ۵۰ درصد بیش از میزانی است که بر اساس قانون الزام شده است.

بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، دورسی در سال ۲۰۰۶ به همراه نوآ گلس، بیز استون و ایوان ویلیامز، توئیتر را تاسیس کردند. دورسی در طول تغییرات مدیریتی، دو بار پست مدیرعاملی را به دست گرفت و سال گذشته از مقام خود کناره گیری کرد و پاراگ آگراوال، مدیر فناوری وقت توئیتر، جانشین او شد.

دورسی از آن زمان توجه خود را به مدیریت شرکت پرداخت "بلوک" متمرکز کرده که پیش از این با نام "اسکوئر" شناخته می‌شد. وی طرفدار صریح خرید توئیتر توسط ایلان ماسک بوده و در توییتی نوشته است: این راه درستی است. از صمیم قلب به این موضوع باور دارم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->