گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: اینترنت ثابت در ناآرامی‌های اخیر قطع نشده که بسته جبرانی داشته باشد

  • کد خبر: ۱۳۳۹۲۱
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۹
وزیر ارتباطات: اینترنت ثابت در ناآرامی‌های اخیر قطع نشده که بسته جبرانی داشته باشد
وزیر ارتباطات اعلام کرد طی ناآرامی‌های اخیر، هیچ‌گاه اینترنت ثابت قطع نشده و تنها محدودیت برای دو پلتفرم وجود داشته است. از همین رو، بسته جبرانی نیز برای مشترکین آن در نظر گرفته نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز - اختلال و محدودیت‌های اینترنت از ابتدای مهرماه، مردم را با چالش‌های مختلفی رو‌به‌رو کرد. این محدودیت‌ها موجب تضییع حق بسیاری از مشترکین اپراتور‌های اینترنت شد، چرا که هزینه اینترنتی را پرداخت کرده‌اند که روی آن امکان دسترسی به پلتفرم‌های پرکاربرد وجود ندارد.

همین موضوع باعث شد تا رگولاتوری وعده دهد زمان استفاده از بسته‌های اینترنت همراه پس از رفع محدودیت‌های حاکم بر اینترنت و عادی‌شدن شرایط کشور، تمدید می‌شود. اگرچه یک ماه از این وعده گذشته، اما هنوز عملی نشده است.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سؤال فارس که با اعلام بسته جبرانی برای اینترنت موبایل، آیا بسته جبرانی برای اینترنت ثابت هم ارائه خواهد شد؟ گفت:

«اینترنت ثابت هیچ‌گاه قطع نبوده. در این مدت اینترنت ثابت همیشه بدون محدودیت باز بوده است؛ البته به غیر از محدودیتی که آن دو پلتفرم (واتس‌اپ و اینستاگرام) داشته‌اند.»

به گفته وی، چون در این مدت هیچ محدودیتی روی اینترنت ثابت وجود نداشته است، خبری از بسته جبرانی نیز نیست.

موج فیلترینگ در یک ماه گذشته، بازی‌ها و پلتفرم‌های پرطرفداری را از دسترس مشترکین اینترنت ثابت و همراه کشور خارج کرد. نکته مهم نیز اینجاست که اینستاگرام معمولا بخش اعظمی از حجم مصرفی اینترنت کاربران را به خود اختصاص می‌داده است.

نارضایتی از اینترنت ثابت را می‌توان حتی در صورت‌های مالی یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت ثابت به‌خوبی مشاهده کرد. گزارش مالی مهرماه آسیاتک که در کدال منتشر شده است، نشان می‌دهد درآمد این شرکت در مقایسه با تابستان، حدود ۱۶ درصد کاهش یافته است.

گفتنی است وعده چند ماه پیش وزارت ارتباطات برای جبران خسارت وارد‌شده به برخی از مشترکین اینترنت از سوی مخابرات نیز هنوز عملی نشده است. ۱۱ مرداد‌ماه امسال، پس از آتش‌سوزی حوضچه فیبر نوری مخابرات و اختلال گسترده در اینترنت، وزارت ارتباطات اعلام کرد که این شرکت باید خسارت‌های وارده به مشترکین را جبران کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->