کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

ویدئو | ناسا قدرتمندترین راکت تاریخ را برای مأموریت آرتمیس ۱ به سمت ماه پرتاب کرد

  • کد خبر: ۱۳۵۰۱۲
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۱
ویدئو | ناسا قدرتمندترین راکت تاریخ را برای مأموریت آرتمیس ۱ به سمت ماه پرتاب کرد
پس از چندین ماه انتظار، بالاخره برای اولین‌بار ناسا توانست با موفقیت قدرتمندترین راکت تاریخ، SLS را پرتاب کند تا با مأموریت آرتمیس ۱، انسان را یک قدم به بازگشت دوباره به ماه نزدیک‌تر کند.

به گزارش شهرآرانیوز - چندین ماه پیش منتظر پرتاب مأموریت آرتمیس ۱ بودیم، اما هربار بنابر دلیلی این پرتاب انجام نشد تا اینکه حالا بالاخره ناسا توانست چنین کاری را انجام دهد. این راکت ناسا که قدرتمندترین راکت تاریخ محسوب می‌شود، قرار است به نیمه تاریک ماه برود و به زمین برگردد.

آرتمیس ۱ اولین قدم ناسا برای برنامه بازگشت انسان به ماه پس از ۵۰ سال محسوب می‌شود. البته ماه تنها برنامه بشر نیست و می‌خواهیم تا دهه آینده به مریخ هم سفر کنیم؛ سفری که ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس هم علاقه فراوانی به آن دارد.

آرتمیس ۱ یک مأموریت بدون سرنشین است که ۲۵ روز و ۱۱ ساعت و ۲۶ دقیقه طول می‌کشد. این راکت که می‌تواند انرژی‌اش را از خورشید تأمین کند، مسافت ۶۴ هزار کیلومتری را تا سمت تاریک ماه طی خواهد کرد. راکت ناسا در تاریخ ۱۱ دسامبر (۲۰ آذرماه) پس از طی کردن مسافت کلی ۲.۰۹ میلیون کیلومتری، به زمین بازمی‌گردد.

آرتمیس ۱ اولین مأموریت ناسا برای بازگشت انسان به ماه محسوب می‌شود و باید منتظر مأموریت‌های پیچیده بیشتری باشیم. با این مأموریت، کپسول اوریون هم فرستاده شده که شامل تجهیزات مختلفی می‌شود.

هدف از این مأموریت، اطمینان از امنیت آن برای فضانوردان است تا در آینده با حضور در مأموریت بازگشت به ماه، دچار آسیب نشوند. ناسا می‌خواهد در سال ۲۰۲۴ آرتمیس ۲ را پرتاب کند؛ اولین مأموریت سرنشین‌دار آرتمیس که از نسخه قوی‌تر SLS استفاده خواهد کرد، البته اگر لباس فضایی مخصوص آن آماده شود.

در سال ۲۰۲۵ مأموریت آرتمیس ۳ با هدف فرود اولین زن و اولین فرد رنگین‌پوست روی ماه انجام می‌شود. در نهایت در سال ۲۰۲۷ شاهد مأموریت آرتمیس ۴ برای رساندن فضانوردان به ایستگاه ماه به نام «Gateway» خواهیم بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->