پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

بحران ورود پرستارنماها به خدمات مراقبت در منزل

  • کد خبر: ۱۳۵۱۰۸
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۸
بحران ورود پرستارنماها به خدمات مراقبت در منزل
معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری گفت: جدی نگرفتن خدمات مراقبت پرستاری در منزل و نبود نظارت‌های دقیق همچنین سبب شده افراد پرستار نما و غیرمجاز که پروانه فعالیت ندارند به موضوع ورود کنند و بدون تخصص کافی اقدام به ارائه خدمات درمانی و مراقبتی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا عزیزی، درباره گسترش مراکز مراقبت پرستاری در منزل در کشور، گفت: توسعه، ترویج و تعمیق فرهنگ پرستاری در منزل یا پرستاری جامع‌نگر بسیار ضروری است، اما در شرایط فعلی متاسفانه تعامل دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت درمان آن‌ها برای صدور پروانه فعالیت این مراکز بسیار ضعیف است. در شهر تهران مراکزی داریم که بیش از یک سال است که پشت خط دریافت مجوز مانده‌اند.

وی افزود: علی‌رغم اینکه شاهدیم نسبت پرستار به تخت در مراکز درمانی بسیار پایین است و حجم مراجعات و خدمات بسیار بالا است و این مراکز مراقبت در منزل می‌توانند ظرفیت جدیدی برای کاهش مراجعات بیمارستانی و خارج کردن خدمات بیمارستانی از چارچوب بیمارستان باشد؛ اما مسئولین مربوطه در قضیه صدور پروانه فعالیت مراکز پرستاری در منزل یا پرستاری جامع‌نگر خیلی با صبر و کُند پیش می‌روند.

او تاکید کرد: به عنوان مثال اگر در شهر تهران موضوعاتی مانند مباحث آتش‌نشانی و مدیریت بحران برای مراکز مطرح می‌شود باید مبتنی بر واقعیت باشد، برخی ایرادات در آیین‌نامه سبب کُند شدن روند صدور مجوز‌های کسب و کار مراکز پرستاری در منزل یا پرستاری جامع‌نگر می‌شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری در خصوص فواید وجود مراکز مراقبت و پرستاری در منزل، اظهار کرد: با وجود این مراکز دیگر لازم نیست بیمار برای همه مشکلات به بیمارستان مراجعه کند و می‌تواند خدمت مناسب را در خانه دریافت کند. گسترش و تقویت مراکز هزینه‌های درمانی کشور را کاهش خواهد داد و در عین حال خدمات با کیفیت، ایمن، در دسترس و ارزان قیمت در این مراکز ارائه می‌شود و حجم کار بیمارستان‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

او با تاکید بر لزوم درک اهمیت وجود مراکز پرستاری در منزل یا پرستاری جامع‌نگر، بیان کرد: متاسفانه هنوز برای این خدمات ابعاد پوشش بیمه‌ای درنظر گرفته نشده است و یکی از دلایلی که شاید سبب کاهش استقبال مردم از این مراکز می‌شود همین موضوع است که بیمه‌های پایه به پوشش بیمه‌ای خدمات پرستاری در منزل ورود نکرده‌اند.

وی افزود: جدی نگرفتن خدمات مراقبت پرستاری در منزل و نبود نظارت‌های دقیق همچنین سبب شده است افراد پرستار نما و غیرمجاز که پروانه فعالیت ندارند به موضوع ورود کنند و بدون تخصص کافی اقدام به ارائه خدمات درمانی و مراقبتی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->