وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ اتهامات سوء رفتار جنسی دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی را وادار به کناره‌گیری کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت تازه از رژیم صهیونیستی افشا شد: اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته دیدار و گفت‌وگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ وزیر خارجه طالبان به دعوت رسمی عراقچی عازم تهران شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه‌های ما در حال اسکورت کشتی‌ها و مأموریت در آب‌های بین‌المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبر داد آغاز دیدار جمعی از معلمان کشور با رهبر معظم انقلاب + فیلم (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد
سرخط خبرها

دشمنان اذعان دارند امکان مهار ایران از بین رفته است

  • کد خبر: ۱۳۵۶۲
  • ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۷
دشمنان اذعان دارند امکان مهار ایران از بین رفته است
نشست هم اندیشی تشکل‌ها، کانون‌ها و شورا‌های صنفی دانشجویان با مشاور وزیر و مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی ظهر امروز پنجشنبه برگزار شد
مشاور وزیر و مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی در نشست هم اندیشی با تشکل ها، کانون‌ها و شورا‌های صنفی دانشجویان که ظهر امروز پنج شنبه (۱۲ دی ۹۸) برگزار شد با بیان این که جمهوری اسلامی کشوری آرمان گرا، پیروز، با برنامه و در عین حال آسیب خورده از تقابل با دشمن است، گفت: این تعریف در حالی است که دشمنان می‌گویند "ایران کشوری ماجراجو، حامی تروریست و غیر قابل اعتماد است و، چون تسلیحات هسته‌ای و موشک‌های دوربرد دارد، برهم زننده امنیت هم هست. "
وی ادامه داد: در اتفاقات اخیر عراق، وزیر خارجه آمریکا در جمع بندی خود گفت "فریاد مردم عراق و لبنان نشانگر این است که مردم، ایران را نمی‌خواهند"، اما همین فرد وقتی عراقی‌ها به سفارت آمریکا هجوم بردند نمی‌گوید که مردم عراق ما را نمی‌خواهند، بلکه می‌گوید این‌ها افراد شروری هستند که از دولت عراق می‌خواهیم این افراد را سرکوب کند!
مشاور وزیر اطلاعات، دانشجویان حاضر در جلسه را مخاطب قرار داد و گفت: ارزش گذاری بیان شده درباره جمهوری اسلامی، دو آفت دارد؛ اولاً نباید دچار خودشیفتگی شویم چرا که خودشیفتگی موجب غرور ما شده و ارزیابی ما را غیرواقعی می‌کند. ثانیاً ارزیابی دشمنان از ما مبتنی بر فریبکاری، تحقیر و کوچک کردن ماست، لذا نباید با این ارزیابی گمراه شویم.
این مقام امنیتی ادامه داد: مومن با فراستی که دارد باید واقعیت‌ها را از لابلای اظهارات دشمنان دریابد، اگر دشمن به جایگاه و اقتدار ما اعتراف می‌کند و در عین حال ارزیابی ما این شد که در درون ما عیبی وجود دارد، باید این عیب را مرتفع کنیم.
وی با بیان این که مطالبات، شعار‌ها و آرمان‌های انقلاب باید دائما رصد و ارزیابی شود، گفت: ادراک واقعی دشمن از جمهوری اسلامی ایران این گونه است که می‌گویند "ایران عامل عدم ثبات منطقه است و باید به یک کشور عادی تبدیل شود" آن‌ها منظور خود از کشور عادی را اینطور توضیح می‌دهند که "کشور عادی یعنی کشوری که با اراده ما حرکت می‌کند. "
مدیر کل اطلاعات استان افزود: در این گفته اعترافی وجود دارد که ایران توازن و ثبات منطقه را به نفع خود تغییر داده است؛ لذا ایران بر اساس اعتراف دشمن، کشوری عادی نیست، چون مرز‌های مجاز ترقی که آن‌ها تعیین کرده بودند را پشت سر گذاشته است.
وی با اشاره به این که ماهیت جمهوری اسلامی بر اساس اسناد بالادستی و بیانات مقام معظم رهبری، یک کشور مستقل و آزادی خواه است، اظهار داشت: پمپئو در هفته گذشته گفت: "فشار حداکثری به ایران جواب داده است و ما فشار می‌آوریم تا ماهیت جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهیم" حال این سوال مطرح می‌شود که دشمن چرا نمی‌خواهد ما مستقل باشیم؟ در پاسخ باید گفت آمریکا متوجه شده است که با منطق قلدری، جایگاهی در دنیا ندارد. ما کشوری کوچک با اراده بلند و تصمیم بزرگ در مقابل آمریکا هستیم و به این کشور می‌گوییم شروع کننده جنگ نیستیم، اما اگر به ما حمله شود پاسخ قاطع می‌دهیم.
مشاور وزیر اظهار داشت: جمهوری اسلامی با سماجت خود، آمریکا را سرجای خود نشانده است، آن‌ها می‌گویند ایران حاکمیت استراتژیک و آینده نگر دارد و برای خود ظرفیت سازی کرده است، ایران ابزار جنگِ با واسطه برای خود درست کرده و مستقیم درگیر نمی‌شود، برای همین امکان مهار ایران از بین رفته است.
وی با اشاره به حوادث اخیر آبان ماه و خاتمه یافتن اتفاقات مشهد ظرف تنها سه ساعت، گفت: موسسات مطالعاتی غربی می‌پرسیدند اگر مردم، نظام را نمی‌خواهند چرا روند اعتراضات ادامه پیدا نکرد؟ آن‌ها چهار دلیل را مطرح می‌کنند، اول اینکه ثبات و انسجام قدرت در ایران بالاست، دوم اینکه مجموعه‌ای که ما مدیریت کردیم فاقد سر است، سوم اینکه بازار، مردم و اصناف با دشمن همراهی نکردند، عامل چهارم را هم قطع اینترنت می‌دانند.
وی در خصوص اعتماد مدیران به دانشجویان و بالعکس گفت: اگر به جریان خودی اعتماد نکنیم، ذلیل بیگانه می‌شویم، ما همه سرنشینان یک کشتی هستیم و اگر هر کدام آسیب ببینیم به همه آسیب خواهد رسید. ما باید به یکدیگر اعتماد کنیم، بدبین به یکدیگر نباشیم، باید بدبینی‌ها را به سمت دشمن ببریم و خوش بینی‌ها در داخل تقویت کنیم.
مدیر کل اطلاعات استان در خصوص فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها گفت: مبتنی بر چارچوب قوانین، نباید سختگیری شود، اگر قرائت‌ها از قانون متعدد شد، معیار عمل، تفسیرِ واضع قانون است. درعین حال در مجموعه فعالیت‌های فرهنگی نباید اجازه دهیم فرهنگ با ابتذال همراه و مشروع شود.
وی با بیان اینکه کار فرهنگی و کار هنری در بسیاری از موارد برای سرگرمی هزینه می‌شود، اما در محیط دانشگاهی فرهنگ ابزار سرگرمی نیست؛ افزود: مواظب دشمن باشید، چرا که ممکن است پشت مطالبات فرهنگی، صنفی و یا اجتماعی پنهان شود. همچنین کار هنری لوکس، با ارزش و تعالی بخش مورد حمایت است و ما باید به بهبود آن کمک کنیم.
وی با تأکید بر این که در فضای دانشگاه نمی‌توان به زور متوسل شد، خطاب به دانشجویان حاضر گفت: فکر خود را به زور القا نکنید بلکه فکر خود را تعالی بدهید و مقبول جلوه دهید و برای آن جاذبه ایجاد کنید، اگر فکر بدون جاذبه تحمیل شود موجب نفرت می‌شود.
پیش از سخنرانی مدیر کل اطلاعات، تعدادی از دبیران تشکل‌های سیاسی و مسئولان کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های استان، به بیان دغدغه‌ها و نظرات خود درباره مسائل دانشگاهی و موضوعات جاری کشور پرداختند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->