مروری بر کتاب تو زودتر بکش | ترور؛ سیاست رسمی اسرائیل بامداد بیات، آهنگساز درگذشت اجرای نمایش آیینی «مثنوی سرخ» در ایام محرم ۱۴۰۴ | نگاهی نو به آزادی، از کربلا تا امروز استوری «بهنوش بختیاری» درباره ایران + عکس فصل سوم «بازی مرکب» در راه نمایش خانگی فروش ۱۴۴ میلیون دلاری فیلم «F ۱» (فرمول یک) در افتتاحیه اکران دوبله فیلم «تیم ملی در قلب من ۲» برای تلویزیون برنامه «لاله‌خیز»، روایت‌هایی درباره شهدای حملات رژیم صهیونیستی به ایران فیلمبرداری «شام ایرانی» به پایان رسید انتشار ۵۵ عنوان کتاب با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای کودک و نوجوان بازگشت «پل واکر» به سینما برای قسمت آخر فیلم «سریع و خشمگین» پایان غم‌انگیز کنسرت محسن یگانه در سیدنی به یاد مدافع مرزها + فیلم آغاز‌به‌کار جشنواره فیلم و عکس «۲۵» فعالیت کتابخانه ملی از سرگرفته می‌شود همه چیز درباره سریال شکارگاه + خلاصه داستان، بازیگران، تیزر و زمان پخش پیام معاون هنری وزارت ارشاد در پی درگذشت جمال اجلالی | بازیگر شریف و انسانی دوست داشتنی بود
سرخط خبرها

فرودگاه اهواز به نام سردارشهید حاج‌قاسم سلیمانی مزین شد

  • کد خبر: ۱۳۷۵۲
  • ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳
فرودگاه اهواز به نام سردارشهید حاج‌قاسم سلیمانی مزین شد
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، از نام‌گذاری فرودگاه اهواز به نام سردار محبوب دل‌ها «شهید سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی» خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سیاوش امیرمکری اظهار داشت: ‌بنا به دستور وزیر راه و شهرسازی، فرودگاه اهواز به عنوان نخستین قدمگاه پیکر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و به پاس سال‌های طولانی مجاهدت این سردار بزرگ در جبهه‌های دفاع و مقاومت و شرف میهن و امت اسلامی به نام این شهید بزرگوار نامگذاری خواهد شد؛ بنابراین گزارش سردار شهید حاج قاسم سلیمانی چه در روز‌های دفاع مقدس، چه روز‌های دفاع از حرم اهل بیت (ع) و چه در دفاع از خانه و کاشانه مردم در برابر هجوم بی‌امان سیلابی ویرانگر، همیشه سایه‌ای از غیرت و حمیت ایرانی و اسلامی خود را برای مردم خوزستان نشان داده است و همین موارد موجب شده وی به چهره‌ای محبوب بین مردم خوزستان و همه کشور تبدیل شود، چهره‌ای که همه اقوام خوزستانی به تمجید از شخصیت قاطع و در عین مردمی و اسلامی وی می‌پردازند.

اولین نشانه‌های حاکمیت قاسم سلیمانی بر دل‌های مردم خوزستان به روز‌هایی برمی‌گردد که خوزستان در برابر هجوم ناجوانمردانه دشمن بعثی در روز‌های اول جنگ، خود را تنها و بی‌کس می‌دید؛ در همین ایام حاج قاسم که آن روز‌ها جوانی پرشور و انقلابی بود باغیرت دینی و جمع‌کردن تعدادی از جوان‌های همرزم کرمانی، خود را به مرز‌های خوزستان رساند و به دفاع از این استان پرداخت.

‌پیکر مطهر شهید سلیمانی صبح امروز ساعت ۵ صبح از طریق فرودگاه اهواز برای تشییع وارد خوزستان شد و مورد استقبال جمعیت باشکوه عزادار قرار گرفت.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->