گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن
سرخط خبرها

رابطه میان اپل و ایلان ماسک شکراب شد

  • کد خبر: ۱۳۷۵۴۸
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶
رابطه میان اپل و ایلان ماسک شکراب شد
رئیس اپ استور، مدت کوتاهی پس از بازگشت حساب کاربری رئیس‌جمهور سابق آمریکا به توییتر، حساب خود در این شبکه‌ی اجتماعی را حذف کرد تا به شایعه‌های مربوط به رابطه‌ی توییتر و اپل دامن بزند.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته‌ی ایلان ماسک، اپل بدون ارائه‌ی دلیلی واضح تهدید کرده است که خدمت‌دهی به این اپلیکیشن را در اپ استور متوقف می‌کند.

ایلان ماسک ادعا می‌کند اپل به دلایلی نامشخص تهدید کرده است که از خدمت‌رسانی به اپلیکیشن توییتر در فروشگاه آنلاین اپ استور «خودداری می‌کند.» این ادعا در حالی مطرح شده که ایلان ماسک در توییت دیگری گفته اپل «تا حد زیادی» تبلیغات را در توییتر متوقف کرده است. ماسک همچنین در یک نظرسنجی از اپل درخواست کرده است جزئیات سانسور‌های انجام‌شده در پلتفرم‌های این شرکت را که روی کاربران اثر می‌گذارند، منتشر کند.

تحلیلگران از هفته‌ها قبل پیش‌بینی کرده بودند که پس از تصاحب توییتر به دست ایلان ماسک، رابطه‌ی شبکه‌ی اجتماعی متن‌محور با اپل وارد حاشیه شود. ماسک قبلا بار‌ها از اپل به‌خاطر کارمزد‌های اپ استور انتقاد و آن را «مالیات بر اینترنت» خطاب کرده است.

فیل شیلر، رئیس اپ استور، مدت کوتاهی پس از بازگشت حساب کاربری رئیس‌جمهور سابق آمریکا به توییتر، حساب خود در این شبکه‌ی اجتماعی را حذف کرد تا به شایعه‌های مربوط به رابطه‌ی توییتر و اپل دامن بزند.

تیم کوک، مدیرعامل اپل، دو هفته پیش به هنگام مصاحبه با رسانه‌ی CBC News در اقدامی بی‌سابقه به تحولات توییتر واکنش نشان داد. کوک گفت که مدیران توییتر گفته‌اند نظارت بر محتوا را ادامه می‌دهند و او روی این وعده حساب باز می‌کند.

در همین حین ایلان ماسک گفته است که قصد دارد سخت‌گیری‌های توییتر را کاهش دهد. او می‌خواهد حساب‌های تعلیق‌شده‌ی توییتر را به این پلتفرم برگرداند، اقدامی که باعث بازگشت بدترین کاربران اینترنت به توییتر می‌شود.

توییتر مدت‌ها است که قوانین نظارت بر محتوای اپ استور را می‌آزماید. اپل پیش‌تر با موفقیت پلتفرم‌هایی مثل دیسکورد و تامبلر را مجبور کرده است که محتوا‌های توهین‌آمیز را پنهان یا به‌طور کلی مسدود کنند. توییتر یکی از معدود پلتفرم‌های بزرگ امروزی است که انتشار محتوا‌های مستهجن را خلاف قوانینش نمی‌داند. افشاگری‌های یکی از مدیران سابق توییتر نشان می‌دهد که این شبکه‌ی اجتماعی بار‌ها درباره‌ی محتوا‌هایی مثل توهین نژادی یا هشتگ‌های حاوی توییت‌های بزرگسالانه، با سیاست‌های اپل مخالفت کرده است.

اگر ادعای ماسک حقیقت داشته باشد، احتمالاً اپل در بهترین حالت اجازه‌ی انتشار به‌روزرسانی جدید برای توییتر را صادر نمی‌کند و در بدترین حالت به حضور توییتر در اپ استور خاتمه می‌دهد. حذف کامل توییتر از اپ استور عواقب شدیدی برای این شبکه‌ی اجتماعی در پی خواهد داشت.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->