رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

واکنش آموزش و پرورش فارس به فیلم تنبیه بدنی یک دانش آموز در مرودشت

  • کد خبر: ۱۳۸۴۵۶
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۴
  • ۸
واکنش آموزش و پرورش فارس به فیلم تنبیه بدنی یک دانش آموز در مرودشت
پس از انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز در فضای مجازی مشخص شد این فیلم مربوط به یکی از مدارس شهرستان مرودشت بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی آموزش و پرورش استان فارس در توضیح فیلم مربوط به تنبیه بدنی یک دانش آموز، اعلام کرد: پیش از ظهر دوشنبه ۱۴ آذر۱۴۰۱ در یکی از دبیرستان‌های شهرستان مرودشت، یکی از معلمان اقدام به تنبیه بدنی یک دانش آموز خود نموده است.

براساس اعلام روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، بلافاصله پس از اطلاع از این اقدام، بابررسی های به عمل امده مشخص شد این اتفاق در دبیرستان علامه حلی شهرستان مرودشت روی داده و اداره اموزش و پرورش آن شهرستان نیز ضمن دعوت مدیر و معلم خاطی توضیحات علل این رفتار را از انها خواستار شد.

روابط عمومی آموزش و پرورش فارس توضیح داده است که پس از استماع سخنان این معلم ادبیات فارسی که از این رفتار خود ابراز پشیمانی نیز کرده، پرونده وی به هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات کارکنان آموزش و پرورش فارس ارسال شده است.

در این توضیحات، ضمن اشاره به تاکیدات آموزش و پرورش بر حفظ کرامت معلم، آمده است، سلامت جسمی و روانی دانش آموزان خط قرمز آموزش و پرورش بوده و مکررا بر امتناع از تنبیه بدنی تاکید و چنین اقدامی مردود اعلام شده است و هیچ بهانه‌ای برای به کارگیری این اقدام را پذیرفته نمیداند و آن را رفتاری خلاف شئون اداری و تربیتی محسوب کرده و با فرد خاطی مطابق مقررات برخورد می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
0
0
حالا دیگه همه می شوند کارشناس .
مهسا
Germany
۰۳:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
0
0
اون معلم خودش نوش جان کنه همون که لایقشه والدین این بچه حتما باید پیگیری کنن تا امثال این افراد با بیماری عصبی و مشکلات روانی وعقده با دانش اموزا رفتار نکنن باعث تاسفه
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
0
0
این برنامه از پیش تعیین شده بوده
به خیال خودتون خواستین با برنامه از قبل برنامه ریزی شده حواس مردم شهر رو از اعتراضات و اعتصابات پرت کنین

زهی خیال باطل
خخخخخخ
علی
Canada
۰۰:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
0
0
به هیچ وجه نباید کوتاه بیان.. این معلم وحشی باید برگرده به باغ وحش
نادر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
0
0
عجب روزگاری شده .همه جا و همه کس میتونه خشن باشه اما فقط معلم نباید اجازه کوچکترین رفتار برای کلاس خودش نداره .جمعش کنید بابا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
0
0
واقعا جای تاسف داره این معلم باید سریعا اخراج بشه مجازات بشه دیگه مدرسه هم جای امنی برای بچه های ما نیست واقعا متاسفم برای آموزش وپرورش که اینگونه خیلی راحت از این مسائل گذر میکند
شاکی
United States of America
۲۲:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
0
0
توی ویدیو ذکر شده معلم قران .چرا توی خبرا نوشتن معلم ادبیات؟؟؟؟؟ خیلی زیرکانه خبرا رو مدیریت میکنین.ولی بدونین کسی گول نمیخوره . همه میدونن این کارا دقیقا از معلمای قران برمیاد
معترص
Canada
۰۰:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
0
0
این معلم نیست این حتی چوپان خوب هم نیست ولی متاسفانه چوپان بوده که با گرفتن دیپلم وداستن پارتی معلم قرآن شده ساید آموزش وپرورش فکر کرده معلم قرآن شدن نه سواد ونه معرفت می خواهد پدر این دانش آموز اگر پدر واقعی بچه باشد نباید دست از سر معلم بردارد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->