هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟
سرخط خبرها
به عبارت دیگر (٤٠)

قدر این نعمت را بدانیم!

  • کد خبر: ۱۳۹۰۸
  • ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۴
قدر این نعمت را بدانیم!
حجت الاسلام محمدرضا زائری کارشناس مسائل فرهنگی
ضایعه شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام، حاج قاسم سلیمانی، و یارانش گرچه طبق محاسبه دشمن باید ضربه‌ای کاری و اساسی به نظام وارد می‌کرد و تهدیدی برای کیان کشور و انقلاب رقم می‌زد، مثل همه الطاف خفیه الهی به فرصتی استثنایی برای همدلی و همراهی همه مردم ایران تبدیل شد و بار دیگر جلوه‌ای پرافتخار از عظمت انقلاب اسلامی به جهانیان عرضه کرد.
بار این ضایعه تلخ و دردناک البته بسیار سنگین است و نمی‌توان شهادت این مرد بزرگ را با پشتوانه تجربه‌ای چهل‌ساله به درازای تاریخ انقلاب و دفاع مقدس مسئله‌ای ساده انگاشت و از کنار موقعیت حساس و جایگاه کم‌نظیری که او در جبهه مقاومت داشت به‌سادگی گذشت.
سرداری او در طول جبهه‌ای گسترده از عراق و یمن تا سوریه و لبنان او را به پیشتاز جهاد اسلامی و فرماندهی گروه‌های انقلابی در منطقه تبدیل کرده بود، اما فقدان سردار سلیمانی فقط خسارت جمهوری اسلامی در حوزه برون‌مرزی نبود و گرچه در سال‌های اخیر چهره‌ای بین‌المللی و نظامی شناخته می‌شد، در داخل کشور هم جلودار وفاق ملی و پیشتاز تلاش برای وحدت و همدلی نیرو‌های داخلی بود.
انتقاد‌های مکرر او به بسیاری از تندروی‌ها و سخت‌گیری‌های نیرو‌های سیاسی و انقلابی این بود که چرا با موضع‌گیری‌ها و انحصارطلبی‌های خود، دیگران را از میدان انقلاب طرد می‌کنند.
علاوه بر جلسات خصوصی و تلاش‌های فردی و پنهان او مخصوصا بعد از حوادث سال ۸۸ که آغوش تحمل و پذیرش او را برای عده زیادی از جمله فرزندان سرداران شهید دوران دفاع مقدس به پناهگاهی امن و مطمئن تبدیل کرده بود، گاهی به‌صراحت و در سخنرانی‌های رسمی و علنی به این موضوع می‌پرداخت.
او قاطعانه از تندروی‌ها و دگم‌اندیشی‌ها شکایت می‌کند و از کسانی که فقط خودشان را قبول دارند و تنها اطرافیان مورد تأیید خود را انقلابی می‌دانند و می‌گویند: «من و آدم‌های خودم، من و رفقای خودم، من و مرید‌های خودم، این بی‌حجاب است، این باحجاب است، این چپ است، آن راست است، این اصلاح‌طلب است، او اصول‌گراست. خب پس چه کسی را می‌خواهید حفظ کنید؟ همان دختر کم‌حجاب دختر من است، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست. جامعه ما خانواده ماست. این‌ها همه مردم ما هستند. این‌ها بچه‌های ما هستند!»
او در توجیه این رویکرد چنین می‌گوید که ما حتى در عملیات نظامی هم وقتی جایی را فتح می‌کنیم حوزه پیرامونی آن جاده و پل برایمان مهم است و می‌دانیم که اگر اطراف آن منطقه و ساکنان آن منطقه امنیت اجتماعی و فرهنگی نداشته باشند و از جهات مختلف اقتصادی و اجتماعی تأمین نشوند باز هم زمینه خطر و حادثه در آن منطقه فراهم می‌شود. برای همین، می‌دانیم باید نخست به رضایت مردم فکر کنیم و برای اقناع افکار عمومی بکوشیم و پشتوانه روانی حضورشان را فراهم سازیم.
امروز فقدان چنین باور و نگاهی هم برای کشور خسارت و ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر است و حال که سردار سلیمانی به بهای خون مقدس و جان پاکش چنین فرصت طلایی را برای کشور رقم زده است باید برای حفظ این موقعیت و قدردانی آن بسیار دقیق و حریص بود.
صحنه‌های درخشان و شگفتی که این چند روز در اهواز و مشهد و تهران و قم رقم خورده در هیچ کشور دیگری دیده نشده است و در ایران هم شاید تا ده‌ها سال آینده تکرار نشود. آنچه اکنون در مقابل تهدید‌های دشمن بیش از هر زمان دیگر مهم است مراقبت و حساسیت جدی همه ما برای قدردانستن این نعمت بزرگ الهی در یکپارچگی کشور و ملت و همدلی و همراهی همه و پرهیز از هرگونه اختلاف‌افکنی و اختلاف است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->