گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن
سرخط خبرها

اسپیس ایکس تا ۲۰۲۴ ماهواره‌هایش را به سخت‌افزار اتصال مستقیم گوشی‌های همراه مجهز می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۰۲۱۰
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
اسپیس ایکس تا ۲۰۲۴ ماهواره‌هایش را به سخت‌افزار اتصال مستقیم گوشی‌های همراه مجهز می‌کند
اسپیس ایکس ظاهراً درخواستی را به کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده (FCC) ارسال کرده که به موجب آن، برخی از ماهواره‌های نسل دوم استارلینک به سخت‌افزار اتصال مستقیم به شبکه موبایل مجهز خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز - در واقع این سخت‌افزار، عامل ارتباط بین ماهواره‌های استارلینک و گوشی کاربران است که اینترنت پرسرعت را برای آن‌ها فراهم می‌کند.

اسپیس ایکس برای افزایش ۱۰ هزار ماهواره کوچک مدار پایین زمین به صورت فلکی استارلینک خود طی چند سال آینده چراغ سبز دریافت کرده است و امیدوار است با کمک T-Mobile تا سال ۲۰۲۴ سرویس اینترنت ماهواره‌ای را در دسترس گوشی‌های موبایل قرار دهد.

در حال حاضر، شرکت فضایی متعلق به ایلان ماسک، ۳۵۰۰ ماهواره استارلینک نسل اول را به فضا پرتاب کرده و مجوز FCC را برای پرتاب ۷۵۰۰ ماهواره نسل دوم دیگر تا قبل از پایان این دهه دریافت کرده است. با مجهز کردن ماهواره‌ها به سخت‌افزار جدید، این شرکت امیدوار است تا خدمات صوتی، پیام‌رسانی و وبگردی اولیه را با حداکثر سرعت تئوری ۱۸.۳ مگابیت بر ثانیه به کاربران ارائه کند.

در نهایت، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، اسپیس ایکس می‌تواند تا سال ۲۰۲۴ با ۲۰۰۰ ماهواره نسل دوم خود، پوشش «کامل و مداومی» برای گوشی‌های هوشمند ارائه کند.

استارلینک سرویس اینترنت مبتنی بر ماهواره‌ای است که توسط اسپیس ایکس توسعه پیدا کرده و هدف آن ارائه دسترسی به اینترنت پرسرعت در مناطق دورافتاده و محروم است. تا سپتامبر ۲۰۲۲، این صورت فلکی از بیش از ۳۰۰۰ ماهواره تشکیل شده است که در مجموع نزدیک به ۱۲ هزار ماهواره در آن مستقر خواهد شد. این سرویس تا ژوئن ۲۰۲۲ بیش از ۵۰۰ هزار مشترک را به خود جذب کرده و ایلان ماسک می‌خواهد این تعداد را بیشتر کند.

برای استفاده از سرویس استارلینک، کاربران باید تجهیزات خاصی مانند آنتن و گیرنده داشته باشند. با این حال، اسپیس ایکس در حال کار روی فناوری است که به کاربران اجازه می‌دهد گوشی‌های خود را مستقیماً به شبکه استارلینک متصل کنند و در این شرایط به تجهیزات تخصصی نیازی وجود ندارد. با این کار، دسترسی کاربران به اینترنت پرسرعت از فضا و استفاده از قابلیت‌های استارلینک آسان‌تر می‌شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->