اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است
سرخط خبرها

قوانین و مجازات برای برخورد با مداخله‌گران سلامت بازدارنده نیست و باید به‌روزرسانی شود

  • کد خبر: ۱۴۱۱۲۵
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
قوانین و مجازات برای برخورد با مداخله‌گران سلامت بازدارنده نیست و باید به‌روزرسانی شود
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از چالش‌های ماجرای مبارزه با مداخله‌گران سلامت این است که جرایمی برای این افراد متخلف در نظر گرفته شده است که بازدارندگی کافی ندارد.

سخایی | شهرآرانیوز، ایوب توکلیان در نشست خبری با موضوع مقابله با مداخله‌گران درمان به‌ویژه در حوزه زیبایی و طب سنتی در مشهد، اظهار کرد: به‌عنوان مثال فرد متخلفی که ماهانه ۱۰۰میلیون درآمد دارد، قانون سقف ۵میلیون جریمه برای او در نظر می‌گیرد. افزایش جریمه‌ها و به‌روزرسانی جریمه‌های مقابله با متخلفان مداخله‌گر سلامت باید انجام شود.

وی ادامه داد: یکی از پدیده‌هایی که در سال‌های گذشته شاهد تشدید و به‌نوعی گسترش آن بودیم، موضوع مداخله‌گری‌ها در امر سلامت است. در همه تخصص‌ها و حرفه‌ها فقط افرادی می‌توانند در آن حوزه مشغول به کار شوند که علاوه بر صلاحیت‌های علمی و فنی لازم، تحصیلات مرتبط را نیز داشته باشند و ضمنا باید مجوز‌های قانونی از مراکز ذی‌ربط را گرفته باشند.

وی افزود: در حوزه سلامت این حساسیت بیشتر است، زیرا با جان و سلامت مردم در ارتباط است؛ بنابراین اگر در این حوزه اقدامات سوئی صورت بگیرد، قطعا آسیب و عوارض آن بر مردم و جامعه به‌مراتب بیشتر است. 

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: حوزه طب سنتی یکی از چالش‌های بزرگ ماست. افرادی بدون تحصیلات و تخصص لازم اقدام به تجویز پروتکل‌های درمانی و خدمات درمانی در این حوزه می‌کنند. متأسفانه در حوزه زیبایی این مسئله پررنگ است. به‌دلیل مواجهه با یک چالش و نقطه ضعف فرهنگی و با تأثیرگرفتن از فضا‌های مجازی، افراد زیادی به‌ویژه جوانان به‌سمت عمل‌های زیبایی خارج از استاندارد‌ها پیش رفتند.

توکلیان اضافه کرد: این تقاضا‌های خارج از عرف و استاندار‌های جهانی سبب شده است متخلفان، فرصت‌طلبان و سوءاستفاده‌گران وارد میدان شوند و از این فرصت به نفع منابع اقتصادی خود استفاده کنند. افرادی که صلاحیت علمی ندارند و آموزش‌های لازم و استاندار و مجوز لازم را ندارند، به‌صورت غیرقانونی و زیر‌زمینی خدمات درمانی و زیبایی انجام می‌دهند و با جان مردم بازی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: عوارض وجود این مداخله‌گران به‌خطرافتادن جان مردم، پاسخگونبودن هنگام ایجاد عارضه و آسیب است، زیرا مداخله‌گر سلامت به هیچ مرجعی پاسخگو نیست. همچنین تخلفات تعرفه‌ای از دیگر عوارض مداخله‌گران سلامت است. آن‌ها پول بیشتری به عناوین مختلف از مردم می‌گیرند، مالیات هم پرداخت نمی‌کنند.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: متأسفانه در حوزه طب سنتی، زیبایی و دندان‌پزشکی مداخله‌گران زیادی هستند و ما موظفیم با همکاری قوه قضائیه، سازمان نظام پزشکی و نیروی انتظامی با شناسایی این افراد بلافاصله با آن‌ها برخورد کنیم. یکی از چالش‌های ماجرای مبارزه با مداخله‌گران سلامت این است که جرایمی برای این افراد متخلف در نظر گرفته شده است که بازدارندگی کافی ندارد. به‌عنوان مثال فرد متخلفی که ماهانه ۱۰۰میلیون درآمد دارد، قانون سقف ۵میلیون جریمه برای او در نظر می‌گیرد. افزایش جریمه‌ها و به‌روزرسانی جریمه‌های مقابله با متخلفان مداخله‌گر سلامت باید انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->