زائران اربعین فورا سر کار نروند! فواید رژیم فستینگ برای سلامت بدن چیست؟ افزایش ۳۰ درصدی شیوع دیابت در خراسان رضوی افزایش ۴ برابری ورود زائران به مشهد از طریق پایانه امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر وزیر کار: میزان افزایش حقوق بازنشستگان همه بالای ۵۰ درصد بوده است بهره‌برداری از ۲۹ پروژه درمانی و بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ تأمین آب ویژه برای موکب‌های اطراف حرم مطهر رضوی و زائران پیاده در دهه آخر ماه صفر درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند
سرخط خبرها

جلوگیری از قاچاق ۸۱ میلیون لیتر نفت گاز در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۴۱۱۷
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰
جلوگیری از قاچاق ۸۱ میلیون لیتر نفت گاز در خراسان رضوی
دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی گفت: با اجرای چهار طرح تکمیلی و پیشگیرانه در خصوص جلوگیری از قاچاق سوخت در سال جاری از قاچاق حدود ۸۱ میلیون لیتر نفت گاز به خارج از مرز‌های استان جلوگیری شده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رسول فرزادفر افزود: چهار طرحی که مانع از قاچاق نفت گاز به خارج از کشور شده عبارت است از فروش سوخت نفت گاز در بازارچه‌های مرزی، کنترل باک گازوییل خودرو‌های سنگین ایرانی و غیرایرانی خروجی از کشور، عرضه نفت گاز در باک از طریق جایگاه‌های سوخت در مرز و فروش و صادرات نفت گاز از طریق تعاونی مرزنشینان.

وی اضافه کرد: پس از اجرای این طرح‌ها ۸۱ میلیون و ۹۴۱ هزار لیتر نفت گاز مزبور در قالب چهار میلیون و ۲۸۰ هزار لیتر از بازارچه‌های مرزی، هفت میلیون و ۶۶۱ هزار لیتر از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون، ۳۳ میلیون لیتر از طریق فروش سوخت توسط مرزنشینان و ۳۶ میلیون لیتر از محل کنترل جایگاه عرضه در مرز به کشور‌های افغانستان و ترکمنستان صادر و درآمد حاصل از آن به خزانه دولت واریز شده است.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی گفت: در ۹ ماهه امسال دو هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال کالای مظنون به قاچاق در استان کشف شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۱ درصد افزایش یافته است.

فرزادفر افزود: از بین دستگاه‌های کاشف کالای مظنون به قاچاق در این مدت سهم پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ۷۸ درصد از سایر دستگاه‌ها بیشتر بوده است.

وی اضافه کرد: در ۹ ماهه امسال میزان کشف قاچاق در کالا‌های هدف شامل مواد غذایی به ارزش ۵۷۰ میلیارد ریال، لوازم خانگی به ارزش ۱۷۷ میلیارد ریال، منسوجات شامل البسه، پارچه و پوشاک مستعمل به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال و لوازم آرایشی و بهداشتی به ارزش ۶۰ میلیارد ریال می‌شود.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی همچنین ارزش کالا‌های ممنوعه مکشوفه شامل مشروبات الکلی، تجهیزات دریافت ماهواره، آثار سعمی و بصری مستهجن و اموال تاریخی و فرهنگی در مدت مزبور در خراسان رضوی را ۱۶۹ میلیارد ریال ذکر و بیان کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد افزایش یافته است.

فرزادفر افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۳۸ باند قاچاق کالا و ارز در استان شناسایی و منهدم و پنج هزار و ۴۹۰ نفر در این زمینه دستگیر شدند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->