مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

پرسپولیس و وابستگی شدید به لوکادیا

  • کد خبر: ۱۴۱۹۰۹
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
پرسپولیس و وابستگی شدید به لوکادیا
پرسپولیس در بازی با پیکان نشان داد چقدر به لوکادیا وابسته است.

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در دومین بازی خود بدون یورگن لوکادیا هم نتوانست به برتری برسد تا حالا در صدر جدول شریکی به نام استقلال پیدا کند.
یحیی گل‌محمدی در دو بازی اخیر سعی کرده تقریبا از همه داشته‌های تهاجمی خود بهره ببرد تا به گل برسد، اما در دربی گئورگی گولسیانی جور مهاجمان را کشید و در بازی با پیکان هم مهاجمان باز هم در امر گلزنی ناکام ماندند.
وحید امیری، سیامک نعمتی، امید عالیشاه، مهدی ترابی، حامد پاکدل، مهدی عبدی و محمد عمری نفراتی هستند که در دربی و دیدار با پیکان به تناوب در خط حمله سرخپوشان بازی کردند، اما هیچ یک مثل یورگن لوکادیا و حتی شیخ دیاباته گلزن نشان ندادند.
این یعنی اینکه پرسپولیس برای رسیدن به گل فقط روی خلاقیت‌های لوکادیا حساب باز کرده بود و فکر این‌روز‌ها نبود.
در مقاطعی که لوکادیا با گل‌های سه امتیازی حساسش هواداران پرسپولیس را خوشحال می‌کرد چه بهتر بود مربیان این تیم به دنبال پلن B هم برای به گل رسیدن تیم‌شان بودند تا الان کاسه چه کنم چه کنم دست نگیرند.
خیلی سخت و به نوعی نشدنی است که پرسپولیس تا پایان فصل بتواند مهاجمی در سطح لوکادیا پیدا کند و مجبور است به همین داشته‌هایش دلخوش کند یا اینکه هزینه هنگفتی برای جذب مهاجم در نیم فصل کند.
در هر صورت مربیان خوب در این مواقع هنرشان را با حل کردن مشکل تیم‌شان نشان می‌دهند و تیمی موفق است که وابسته به بازیکنی نباشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->