شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: نیروگاه بیوگاز یک خدمت بزرگ به مردم است/ برای ورود زباله سوز اتمی به مشهد آمادگی داریم

  • کد خبر: ۱۴۲۱۷۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
استاندار خراسان رضوی: نیروگاه بیوگاز یک خدمت بزرگ به مردم است/ برای ورود زباله سوز اتمی به مشهد آمادگی داریم
استاندار خراسان رضوی گفت: باید در مشهد موضوعات زیادی را تحت مدیریت و برنامه قرار دهیم و برای خدمت رسانی به مردم و زائرین همواره آماده باشیم.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوب‌علی نظری در مراسم آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین نیروگاه بیوگازسوز کشور اظهار کرد: انتظار ما از مدیران، کار پروژه‌ای مخصوصا در شرایط فعلی است و از شهردار و شورای شهر مقدس مشهد انتظار داریم پروژه‌محور حرکت کنند و براساس اولویت‌های موجود، پروژه‌ها فهرست و زمان‌بندی شوند و بر‌حسب نیاز یکی پس از دیگری در دستور‌کار قرار گیرند.

وی افزود: به‌صورت کلی آمادگی داریم و اثبات کردیم که در هر موضوعی چه کوچک و چه بزرگ نه‌تنها مضایقه نمی‌شود، بلکه احساس وظیفه و تکلیف داریم، زیرا وجه مشترک همه ما خدمت به مردم به‌ویژه در این شهر مقدس است.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: مشهد در شرایط فعلی دیگر سه‌ونیم میلیون جمعیت ندارد و با حضور زائران حداقل جمعیت آن چهارونیم میلیون نفر است. بنابراین، باید موضوعات زیادی را تحت مدیریت و برنامه قرار دهیم و برای خدمت رسانی به مردم و زائرین همواره آماده باشیم. بدیهی است که این امر تلاش بیشتر، راهکار دقیق‌تر و سرعت بیشتر طلب می‌کند که همه وظیفه داریم در این مسیر حرکت کنیم.

نظری خاطرنشان کرد: موضوعات محیط زیست، آلودگی‌ها و در عین حال ارتباط‌‌دادن آن با نیازمندی‌های موجود، فوق‌العاده مهم است. به همین دلیل، مکلفیم ضمن حل مسئله با راهکار‌هایی مقرون‌به‌صرفه، گره‌های مختلف را باز کنیم. به‌عنوان مثال جمع‌آوری زباله از مبادی به‌صورت هوشمندانه، در کنار مقرون‌به‌صرفه‌بودن، مسائل اجتماعی را تحت کنترل قرار می‌دهد و در نهایت به تولید برق منجر می‌شود.

وی اضافه کرد: در زمینه تصفیه زباله پروژه جدیدی درحال اجرا و تکمیل است که امیدواریم بعد مدت نه‌چندان طولانی شاهد این باشیم که پساب و زباله صنایع و شهر مشهد کاملا در چرخه تصفیه قرار بگیرد و بتوانیم از ظرفیت کشف‌رود به نحو احسن استفاده کنیم.

استاندار خراسان رضوی گفت: نیروگاه بیوگازسوز یک خدمت بزرگ به مردم است. این نیروگاه دارای چند حسن است که از جمله آن می‌توان به مشارکت بخش خصوصی و به‌تبع آن اشتغال‌زایی، تمرکز بر زباله و تولید برق اشاره کرد.

نظری درباره حمایت برای ورود زباله‌سوز اتمی اظهار کرد: آمادگی داریم پیگیری حضوری و مکاتبه‌ای در این زمینه انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->