تصویرگر تصنیف‌های زندگی | یادی از پرویز مشکاتیان استاد بی‌بدیل سنتور حکم تتلو شکسته شد سلام سینما؛ نسخه مجازی | درنگی در باب چرخش غیرحرفه‌ای بازیگری به سمت بلاگر‌ها فضای مجازی، سکوی پرتاب چهره‌های جدید | چگونه بلاگر‌های مشهدی راه خود را به تلویزیون و سینما باز کردند؟ لودمیلا اولیتسکایا، نویسنده مطرح و معاصر روس: به جنبه انسانی بیشتر علاقه مندم تا تحلیل سیاسی آموزش داستان نویسی | صحبت‌های بی آغاز (بخش دوم) صدور مجوز ساخت برای ۴ فیلم‌ساز بازی دروغ‌ها در روشنایی چراغ‌های کم‌سو | گزارشی از نمایش «بلوف زودرس» در پردیس تئاتر مستقل مشهد پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان عضو صندوق اعتباری هنر اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود رونمایی از پوستر همایش ملی بزرگداشت فردوسی در نمایشگاه کتاب تهران با حضور وزیر فرهنگ امیر جعفری بازپرس کهنه‌کار سریال «کوری» شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزاری رویداد تولید پوستر و اکران شهری به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت دکتر رئیسی و شهدای خدمت در مشهد از توس تا کوالالامپور | میزبانی رایزن فرهنگی ایران از فارسی‌آموزان مالزی روایتی مستند از تشکیلات مخفی حزب توده ایران | کتاب «سایۀ سرخ» به نمایشگاه سی و ششم رسید رمان‌های محبوب اورسن ولز و کاترین هپبورن ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی
سرخط خبرها

صدا و سیمای خراسان رضوی میزبان شهید گمنام دفاع مقدس + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۱۴۲۸۰۹
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
صدا و سیمای خراسان رضوی میزبان شهید گمنام دفاع مقدس + فیلم و عکس
صدا و سیمای خراسان رضوی امروز، ۱۱ دی ۱۴۰۱ میزبان شهید گمنام دفاع مقدس شد.

به گزارش شهرآرانیوز،  صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی  در مشهد مقدس امروز، ۱۱ دی ۱۴۰۱، میزبان  یکی از ۴۰۰ شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس شده است.

این مراسم با حضور پر شور جمعی از مردم شهید پرور و ولایتمدار مشهد مقدس، خانواده  و پدران و مادران شهدا و کارکنان صدا و سیمای خراسان رضوی، مراسم تشییع   این  شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس  امروز درر مسجد منطقه نوفل لوشاتو و مسجد رضوان صدا و سیمای خراسان رضوی برگزار شد.

یادگاری فراموش‌نشدنی

مدیر کل  صدا و سیمای خراسان رضوی در این مراسم در مسجد رضوان، شهید را پیوند آسمان و زمین دانست و گفت: شهادت، یادگاری فراموش ناشدنی و  معیار فضیلت ها و آغاز نزدیکی انسان به خدا است که مردان خدا در این راه پیشی گرفته اند.

محسن نصر پور با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس گفت: ما و همه ملت ایران مسئول و ملزم به حفظ و یاد و خاطره شهدا هستیم، چراکه شهدا و خانواده آنها حق سنگینی بر  همه مردم دارند.

وی با تاکیدبر اهمیت گرامیداشت ایثارگری های دفاع مقدس اظهار کرد: این تکریم و گرامیداشت ها در تحکیم ارزش های انقلاب و اسلام و افزایش پیوند میان نسل ها، نقش موثری دارد.

مدیر کل صدا و سیمای خراسان رضوی خطاب به اصحاب رسانه هم گفت: ما اصحاب رسانه وظایفی برای ترویج فرهنگی ایثار و شهادت  برعهده داریم  و باید مفاهیم و ارزشهای ایثار و شهادت و دفاع مقدس را برای نسل جدید که این جنگ را ندیده و تجربه نکرده است، با زیباترین زبان در قالبهای گوناگونبرگرفته  از ادبیاتی تعقلی برای این نسل بازگو کنیم.

نصر پور با اشاره به فرمایشهای رهبر معظم انقلاب که پر مخاطب ترین آثار هنری را مربوط به دفاع مقدس دانسته اند، تصریح کرد:باید مضامین شهدا را به بهترین شیوه گسترش دهیم.

وی با تجلیل ازمردم، جوانان انقلابی، پدران و مادران شهدا و کارکنان صدا و سیمای مشهد در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام اظهار کرد: با ارج نهادن به روح ملکوتی این شهید گمنام و دیگر شهیدان، هم پیمان می شویم در حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آرمان های والای انقلاب و همچنین حمایت و پیروی از ولی زمان حضرت آیت الله  امام خامنه ای تا آخرین قطره خون برای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی  و آرمانهای امام (ره ) و شهیدان بایستیم.

 مرثیه خوانی و سینه زنی، اجرای  سرود  شهید گروه  نوجوانان حرم حضرت ثامن الحجج و مراسم وداع  با پیکر این شهید از دیگر برنامه های این مراسم در مسجد رضوان بود.

پیکر مطهر این شهید گمنام از مسجد رضوان تا محل خاکسپاری در محوطه مرکز صدا و سیمای خراسان رضوی  نیز بر دست شرکت کنندگان با شکوه خاصی تشییع  و همزمان با طنین انداز شدن نوای ملکوتی اذان ظهر به خاک سپرده شد.

همزمان با تدفین پیکر مطهر این لاله زهرایی یکی از مدیران مرکز و از یادگاران دفاع مقدس عهدنامه ای قرائت کرد و نوای ملکوتی الله اکبر و یا حسین در این مکان طنین انداز شد.

 مدیران صدا و سیمای خراسان رضوی، جمعی از مسئولان اداره ها و نهادها و فرماندهان  و کارکنان نظامی و انتظامی خراسان رضوی از دیگر شرکت کنندگان در این مراسم با شکوه بودند.

 ‌این شهدای تفحص شده جزو شهدای عملیات‌ها و مناطق عملیاتی ‌بدر، رمضان، بیت المقدس، کربلاس ۵ و کربلای ۶ والفجر ۱ هستند. ‌

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->