لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

برگزاری برنامه‌های سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در مشهد با شعار «جان‌فدا»

  • کد خبر: ۱۴۲۹۱۲
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۶
برگزاری برنامه‌های سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در مشهد با شعار «جان‌فدا»
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد از برگزاری برنامه‌های مربوط به گرامیداشت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی با شعار جان‌فدا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه شعار «جان‌فدا» شعاری سراسری است که برای گرامیداشت سالگرد شهادت حاج‌قاسم انتخاب شده، اظهار کرد: این شعار بر اساس همان سخنی است که حاج قاسم می‌گفت «جان من و هزاران مثل من فدای شما مردم». در حقیقت ایشان در دوران حیات خویش رویکرد محبت‌آمیزی نسبت به مردم داشت و از این رو است که شعار جان‌فدا برای گرامیداشت شهادت وی انتخاب شده است.

وی ادامه داد: مدیریت شهری در این ایام برنامه‌های مختلفی در نظر دارد که یک بخش آن مربوط به اکران‌های فرهنگی است. به عنوان نمونه وصیت‌نامه و لحظاتی از سبک زندگی آن شهید در اکران‌های شهری نمود پیدا خواهد کرد.

باغگلی خاطرنشان کرد: موضوع دیگر حمایت از تشکل‌ها و مجموعه‌های فرهنگی است. در این راستا یک ویژه‌برنامه با همراهی ستاد مردمی سومین سالگرد برگزار خواهد شد. بر این اساس دانش‌آموزان ۲۵۵ مدرسه می‌توانند با ثبت نام در سامانه farhangup.ir تا سقف یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از بسته‌های محصولات فرهنگی و خدمات مختلف آن بهره‌مند شوند. این امکان برای ۱۷۰۰ مدرسه و ۵۰۰ تشکل تا سقف ۵۰۰ هزار تومان نیز در نظر گرفته شده است.

معاون فرهنگی شهردار مشهد اضافه کرد: امکان بهره‌مندی از این بسته‌ها با ثبت نام علاقه‌مندان در سایت farhangup.ir فراهم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین قرار است یک تئاتر با عنوان «معبری به آسمان» از ۱۲ تا ۱۹ دی ماه در حوزه هنری خراسان رضوی به همت فرهنگسرای شهید سلیمانی برگزار شود.

باغگلی اظهار کرد: در کنار همه این‌ها حمایت از برنامه‌های مختلفی که به صورت مردمی برای گرامیداشت سالگرد شهادت شهید سلیمانی در سطح مناطق برگزار می‌شود نیز از دیگر برنامه‌های معاونت فرهنگی شهردرای مشهد است. همچنین قرار است یک شهید گمنام نیز به مناسبت گرامیداشت این روز در بوستان ارم تشییع شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->