استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان ورود وزارت آموزش و پرورش به ماجرای مدرسه شهر ری بیمه سلامت خراسان‌رضوی ۲ هزار میلیارد ریال برای بیماران سخت درمان پرداخت کرد متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران‌کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن‌وشوهر موادفروش با ۴۶ کیلوگرم مواد روان‌گردان
سرخط خبرها

افزایش ۳۰ درصدی درآمد حاصل از گردشگری سلامت خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۴۳۴۷۱
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
افزایش ۳۰ درصدی درآمد حاصل از گردشگری سلامت خراسان رضوی
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درآمد استان از گردشگری سلامت در ۹ ماهه امسال ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر داوود خوش شکن اظهار داشت: این درآمد توسط بیمارستان‌های دولتی و خصوصی زیر پوشش این دانشگاه در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه شمار زیادی از مراکز غیربیمارستانی، مطب‌ها و کلینیک‌های زیبایی، درآمدهای خود را در سامانه وزارت بهداشت ثبت نمی‌کنند، میزان واقعی این درآمد بسیار بیشتر از مبلغ ذکر شده است و برآورد می شود چیزی حدود هزار میلیارد تومان باشد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با وجود اینکه ناآرامی‌های اخیر بر حوزه گردشگری سلامت تاثیر منفی گذاشته و موجب کاهش ۵۰ درصدی درآمد حاصل از این محل شد، اما باز هم درآمد حوزه گردشگری سلامت نسبت به پارسال رشد چشمگیری داشته است.

رشد ۲۰ درصدی گردشگران سلامت در خراسان رضوی

دکتر خوش شکن افزود: با اقدامات انجام شده، در ۹ ماهه امسال شمار گردشگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با رشدی ۲۰ درصدی مواجه شد و از ۳۰ هزار گردشگر سلامت به ۳۶ هزار نفر رسید.

وی دلیل افزایش آمار گردشگران سلامت را اجرای برخی برنامه‌های موثر در استان خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف جذب گردشگر سلامت از کشورهای ترکمنستان و تاجیکستان و بستن قراردادهای جدید با عراق عنوان کرد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: امسال بیشترین گردشگران سلامت استان مربوط به کشورهای افغانستان، عراق و بحرین بودند و بیشترین خدمات درمانی که دریافت کردند در حوزه‌های زیبایی، قلب و عروق، چشم، زنان و نازایی بود.

خوش شکن افزود: حدود ۵۵ درصد از گردشگران سلامت زن و ۴۵ درصد آنان مرد بوده اند.

وی ادامه داد: به طور میانگین روزانه ۱۳۰ گردشگر سلامت به مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می‌کنند.

وی بیان کرد: هم اکنون ۳۹ مرکز درمانی در خراسان رضوی دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت هستند که از این تعداد ۳۸ مرکز در مشهد فعالیت دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تشریح اقدامات این حوزه در سال جاری پرداخت و گفت: دریافت مجوز گردشگری سلامت برای چهار بیمارستان دکتر شیخ، عباس ناظران، جوادالائمه(ع) طبرسی و ۲۲ بهمن در مشهد و بیمارستان حضرت زهرا (س) در شهرستان فریمان، انعقاد قرارداد با آستانه مقدس علوی و عتبه مقدس مسجد کوفه و نماینده مقام معظم رهبری در عراق برای اعزام مستقیم زائر سلامت به مراکز درمانی زیرمجموعه این دانشگاه و برگزاری مستمر جلسات هفتگی گردشگری سلامت در قرارگاه اقتصاد فرهنگ و زیارت در استانداری خراسان رضوی از جمله این اقدامات بوده است.

وی با اشاره به برقراری پرواز مستقیم مسقط - مشهد و بالعکس ادامه داد: برقراری این پرواز، در راستای تسهیل ورود گردشگران سلامت از کشور عمان نیز در افزایش ورود گردشگر سلامت از این کشور موثر بوده است.

خوش شکن با اشاره به اعزام تیم‌های مدیریتی و کارشناسی به کشورهای تاجیکستان و عراق گفت: اعزام گروه هایی به کشورهای افغانستان و ترکمنستان به منظور بررسی میدانی سیمای سلامت و نیازهای درمانی این کشورها، آسیب‌شناسی فرایندهای ارجاع و اعزام زائر به مشهد مقدس، ارائه راه کارهای علمی و کارشناسی برای تقویت روابط با همسایگان در راستای اهداف راهبردی وزارت بهداشت، دولت سیزدهم و توسعه صنعت گردشگری سلامت استان خراسان رضوی نیز در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تهیه فرآیندهای ارایه خدمت به گردشگران سلامت از مبداء تا مبداء و از فرودگاه تا فرودگاه و معرفی این فرایند در سایت گردشگری سلامت نیز از ابتدای سال تا کنون در حال اجرا است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->