شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حادثه‌خیز‌ترین نقاط مشهد کجاست؟

  • کد خبر: ۱۴۴۳۰۹
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
حادثه‌خیز‌ترین نقاط مشهد کجاست؟
فرمانده راهور مشهد زیرگذر میدان جهاد و بزرگراه پیامبر اعظم‌(ص) را از نقاط پرحادثه مشهد عنوان کرد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

سرهنگ عباس عابدینی در حاشیه مراسم مانور خدمت معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: باتوجه‌به هشدار‌های سازمان هواشناسی درباره ریزش نزولات جوی در روز‌های آینده به‌شکل برف و باران، از شهروندان و رانندگان خواهشمندیم ضمن رعایت مقررات و ‌استفاده‌نکردن از خودرو‌ شخصی در معابر لغزنده و استفاده از حمل‌ونقل عمومی، تلاششان را در افزایش ایمنی به کار ببندند.

وی ادامه داد: ‌یخ‌زدگی معابر مخاطرات جانی و افزایش تصادفات را در پی دارد‌ که همه مردم را در زمان بروز حادثه درگیر می‌کند. بنابراین، رعایت سرعت مطمئن‌ در روز‌های برفی و بارانی در ‌شهر مهم‌ترین اقدامی است که رانندگان باید انجام دهند.

فرمانده راهور مشهد ادامه داد: در بارش برف و باران گذشته در ‌شهر مشهد افزایش چشمگیر تصادفات را در نقاط مختلف شهر شاهد بودیم. چند نقطه حادثه‌خیز در مشهد وجود دارد که در صورت بارش باران و برف در روز‌های آینده باید رفع معضلات و مشکلات این نقاط را پیش‌بینی کنیم.

سرهنگ عابدینی خاطرنشان کرد: زیرگذر میدان جهاد به‌شدت نقطه حادثه‌خیزی در مشهد است که جان و مال مردم را تهدید می‌کند. با رعایت مقررات و حداقل سرعت می‌توان حوادث را در این نقطه کاهش داد.

وی اضافه کرد: در بارش‌های گذشته واژگونی اتوبوس، برخورد چند دستگاه خودرو‌ سنگین و انحراف از مسیر یک دستگاه کمرشکن را در محور شهید سلیمانی و زیرگذر میدان جهاد را تجربه کردیم. در بزرگراه پیامبر اعظم‌(ص) نیز به‌دلیل حجم تردد و سرعت زیاد ورودی خودرو‌ها به داخل شهر، تصادفات زیادی را شاهد هستیم.

وی تأکید کرد: همچنین شهرداری باید به استقرار خودرویی در نقاط حادثه‌خیزی که در رصد‌های به عمل آمده مشخص شده است، توجه کند. ورودی بلوار مهدیه در بزرگراه پیامبر اعظم‌(ص) یکی از نقاط حادثه‌خیز است که به‌دلیل آب‌گرفتگی امکان ایجاد حادثه را به وجود می‌آورد. همچنین به زیرگذر میدان جهاد نیز در زمان بارش باران و برف باید توجه ویژه‌ای کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->