شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

گاز ۳۰ درصد از اداراتی که‌ خاموشی را جدی نگرفته‌اند، قطع می‌شود

  • کد خبر: ۱۴۴۹۵۴
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۵
گاز ۳۰ درصد از اداراتی که‌ خاموشی را جدی نگرفته‌اند، قطع می‌شود
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: امروز پنجشنبه ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۱ گاز ۳۰‌درصد از اداراتی که ‌خاموشی سیستم‌های گرمایشی را جدی نگرفته‌اند، قطع می‌شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

محسن نجات، در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان خراسان رضوی، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: در این جلسه تأکید شد شهرداری مشهد بیشتر به موضوع نمک و شن‌پاشی و برف‌روبی معابر فرعی‌ شهر و پیاده‌راه‌هایی که دچار یخ‌زدگی شدند، توجه کند.

وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌هایی که مورد توجه قرار گرفت، استفاده از ظرفیت مردمی و مشارکت مساجد و حسینیه‌ها و پایگاه‌های بسیج در زمینه همکاری با نیرو‌های عملیاتی شهرداری مشهد در بحث یخ‌زدایی، پاک‌سازی و برف‌روبی در معابر فرعی بود.

نجات گفت: اکیپ‌های تخصصی به‌صورت نظارتی در دستگاه‌ها فعال هستند و بر عملکرد نیرو‌ها نظارت می‌کنند. همچنین بر موضوع توزیع برق و اهمیت اینکه خاموشی در منازل جدی گرفته شود هم نظارت می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی افزود: آنچه مورد تأکید قرار گرفت، تکریم مسافرانی است که به‌علت برودت هوا و یخ‌زدگی در فرودگاه، ترمینال و راه‌آهن حضور دارند و سفر آن‌ها به تأخیر افتاده است.

نجات تصریح کرد: دغدغه دیگری نیز در زمینه افت فشار گاز مورد توجه قرار گرفته است و تأکید شد ۳۰درصد از اداراتی که خاموشی سیستم گرمایشی را رعایت نکردند، گازشان قطع شود.

وی ادامه داد: به‌علت تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، این مراکز باید سیستم گرمایشی خود را خاموش کنند و آموزش و پرورش نیز باید این مسئله را مورد توجه قرار دهد.

نجات خاطر‌نشان کرد: انبار‌های هلال احمر در شهرستان‌های جنوب استان نیز باید تقویت شوند و فضای اسکان اضطراری مهیا شود. همچنین تأکید می‌شود از تردد‌های غیرضروری در مسیر‌های استان و شهر مشهد جدا خودداری شود تا هم بتوان برف‌روبی کرد و هم خدمات بهتری ارائه شود.

وی افزود: مردم در معابر فرعی برای پاک‌سازی و یخ‌زدایی به شهرداری کمک کنند. شهروندان می‌توانند با مراجعه به شهرداری مناطق نمک دریافت و در معابر فرعی، جلو منازل و مغازه‌هایشان نمک‌پاشی کنند.

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->