کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها
سرخط خبرها
رئیس کل بیمه مرکزی خبر داد:

کمک سه میلیارد تومانی بیمه مرکزی به کشته شدگان حادثه کرمان

  • کد خبر: ۱۴۵۷۸
  • ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹
کمک سه میلیارد تومانی بیمه مرکزی به کشته شدگان حادثه کرمان
رئیس کل بیمه مرکزی بابیان اینکه حادثه دیدگان وکشته شدگان کرمان تحت پوشش بیمه قرار نداشتند، گفت: ۳ میلیارد تومان به عنوان کمک در اختیار استانداری کرمان قرار گرفت تابه خانواده این افراد اختصاص یابد.

‌به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا سلیمانی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با اشاره به حادثه رخ داده در کرمان در حاشیه مراسم تشییع سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: سه میلیارد تومان در قالب هدیه به استانداری کرمان اختصاص داده شده تا بتوان به خانواده کشته شدگان و مجروحان این حادثه کمک شود.

 

رئیس کل بیمه مرکزی یادآور شد: در خصوص تعداد کشته شدگان، بیمه مرکزی ورود نخواهد کرد چرا که هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای این سانحه وجود ندارد و خسارت آن هم به بیمه ارتباط نخواهد داشت.

 

وی افزود: هماهنگی‌های لازم با استانداری به عمل آمده تا بتوان این مبلغ را در اختیار مصدومان و خانواده فوت شدگان قرار داد که این تنها یک مسئولیت اجتماعی است.

 

به گفته سلیمانی، مسئولیت تعیین آمار فوت شدگان به عهده استانداری‌ها است و ما به این موضوع ورود نکرده ایم.

 

تعیین تکلیف حادثه دیدگان هواپیمای اوکراینی از سوی دولت

 

رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سقوط هواپیمای اوکراینی با ۱۷۶ مسافر گفت: در این سانحه هوایی ۱۷۶ نفر از هموطنان و اتباع برخی از کشور‌های خارجی جان باختند که بر این اساس با توجه به نوع حادثه، باید منتظر باشیم تا مذاکرات بین کارشناسان اوکراینی و ایرانی و حتی دولت دو کشور به نتیجه برسد.

 

سلیمانی خاطرنشان کرد: اگر این حادثه به طور تصادفی و اتفاقی پیش آمده بود، طبیعی است که شرکت‌های بیمه، دیه مسافران را پرداخت کنند، اما با توجه به خاص بودن این حادثه، باید ارزش فوتی و دیه مسافران در قالب ضوابط مشخصی تعریف و پرداخت شود.

 

توصیه بیمه مرکزی به سازمان برنامه و بودجه در خصوص بازنشستگی اختیاری

 

رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اینکه به موازات تلاش بیمه مرکزی در خصوص گسترش بیمه‌های عمر و زندگی، سازمان برنامه و بودجه در پی ایجاد صندوق بازنشستگی اختیاری است، گفت: در چارچوب قانون رفاه و تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی اختیاری از سوی سازمان برنامه و بودجه مورد پیگیری قرار گرفته که افراد می‌توانند برای بازنشستگی، خود را بیمه کنند و در انتهای یک دوره ۱۵ ساله یا ۲۰ ساله مستمری دریافت نمایند.

 

وی افزود: خوشبختانه این روش طی سال‌های گذشته در دستور کار شرکت‌های بیمه و بیمه مرکزی قرار گرفته و در قالب بیمه‌های عمر و زندگی این موضوع سامان داده شده است به نحوی که ۱۴ درصد از کل پرتفوی شرکت‌های بیمه متعلق به بیمه‌های عمرو زندگی است.

 

وی گفت: بازنشستگی اختیاری را در قالب بیمه عمر ایجاد کرده ایم و خوشبختانه مردم هم با آن آشنا شده اند استقبال خوبی از این موضوع به عمل آورده اند.

 

سلیمانی تصریح کرد: ما به عنوان استراتژی بلندمدت شرکت‌های بیمه‌ای به این موضوع توجه داشته و حتی برخی از شرکت‌های بیمه‌ای به صورت تخصصی در این حوزه وارد شده اند؛ بنابراین ایجاد صندوق بازنشستگی اختیاری یک کار موازی با بیمه‌های عمر و زندگی است که پیشنهاد ما آن است که همه دست به دست هم دهیم و بیمه‌های عمر و زندگی را تقویت نمائیم.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->