۱۱۴۰ مبتلای جدید کرونا شناسایی شدند | ۲۹ بیمار جان باختند (۱۱ فرودین ۱۴۰۲) آیا وزیر آموزش و پرورش برکنار شده است؟ | تبعات تاخیر در پرداخت حقوق اسفند معلمان ۳۹۵ میلون تردد بین شهری طی تعطیلات نوروزی | مسافران از جاده هراز به شمال سفر کنند وضعیت آب‌وهوای همه استان‌های کشور در روز سیزده‌بدر (۱۳ فروردین ۱۴۰۲) + جدول هواشناسی کدام استان‌ها بیشترین میزان سفر و اقامت نوروزی را ثبت کردند؟ تخریب مزارع خشخاش در افغانستان + فیلم گزارشی از وضعیت جوی شهرهای پرتردد نوروزی طی روزهای پایانی تعطیلات یک طرفه شدن «جاده چالوس» | برنامه های پلیس راهور برای محدودیت های احتمالی روز طبیعت بارش باران و روند کاهش دما در خراسان رضوی در هفته آتی (١١فروردین ماه ١۴٠٢) ویزای گردشگری مصر برای ایرانیان؛ شاید وقتی دیگر! کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی دمای هوای استان‌های ساحلی کشور همزمان با ورود یک سامانه بارشی جدید اوقات شرعی مشهد، امروز جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ + ساعت افطار و سحر پیش‌بینی وضعیت‌ هوا در روز سیزده‌بدر (۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۲) ورود خودرو به سواحل مازندران ممنوع شد (۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۲) ۴۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک سوپرمارکت در مشهد کشف شد خراسان رضوی رتبه نخست سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای کشور را دارد نگاهی به آخرین آمار کرونا در کشور (۱۰ فروردین ۱۴۰۲) امروز بخشی از معوقات فرهنگیان به حسابشان واریز شد طی ۱۵ روز ۳۲ میلیون و ۸۰۰ هزار وسیله نقلیه جابه‌جا شدند شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه اعلام شد
خبر فوری

اطلاعیه آموزش و پرورش درباره برگزاری کلاس‌ها با غیرحضوری شدن مکرر مدارس

  • کد خبر: ۱۴۶۳۹۳
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۱
اطلاعیه آموزش و پرورش درباره برگزاری کلاس‌ها با غیرحضوری شدن مکرر مدارس
روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش درباره شرایط برگزاری کلاس‌های درس با غیرحضوری شدن مکرر مدارس و احتمال تعطیلی‌های بیشتر اطلاعیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در اطلاعیه روابط عمومی آموزش و پرورش آمده است: با غیر حضوری شدن مکرر مدارس در سال تحصیلی جاری ناشی از تغییرات حاد و اضطراری شرایط جوی، برودت هوا، آلودگی هوا و ... در برخی از نقاط کشور و احتمال استمرار غیر حضوری شدن کلاس‌های درس، به اطلاع می‌رساند، به منظور پیشگیری از افت تحصیلی و تربیتی دانش آموزان عزیز و ایجاد وقفه در فرآیند‌های یاددهی - یادگیری و برقراری شرایطی بهینه برای از سرگیری فرآیند آموزش و پرورش در مدارس، حسب تقاضای جمع کثیری از مدیران، معلمان، اولیاء و دانش‌آموزان، از روز شنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۱ فعالیت مدارس با اولویت کلاس‌های حضوری و در شرایط اضطراری بر اساس تصمیمات استانداران بصورت غیرحضوری مطابق برنامه هفتگی و آموزشی مطابق بودجه بندی برنامه درسی (دروس) ادامه می‌یابد.

در بخش دیگری از این اطلاعیه تاکید شده است: بر این اساس شورای مدرسه در خصوص نحوه برگزاری امتحانات باقیمانده از نوبت اول (ترجیحا حضوری) بر اساس شرایط خاص هر مدرسه تصمیم گیری کنند و از سرگیری برنامه‌های هفتگی و آموزشی و پرورشی را منوط و مشروط به برگزاری امتحانات نکنند.

همچنین در این اطلاعیه با تاکید بر اینکه آزمون المپیاد‌های علمی طبق برنامه قبلی برگزار خواهد شد، نوشته شده است: وزارت آموزش و پرورش با هشدار درباره افت تحصیلی نگران کننده دانش آموزان و ایجاد مانع در تحقق اهداف آموزشی و تربیتی دوره‌های تحصیلی ناشی از تعطیلات پی درپی مدارس و وقفه‌های طولانی مدت در اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های درسی و آثار، تبعات و پیامد‌های کوتاه مدت و بلند مدت مربوطه، اعلام می‌دارد هیچ روشی جایگزین آموزش و تربیت حضوری در محیط مدارس و کلاس‌های درس نخواهد بود و ضمن احترام به مراجع تصمیم‌گیر و اجرای مصوبات ایشان مطابق قوانین موضوعه، تاکید دارد که آموزش‌های مجازی پاسخگوی همه نیاز‌های دانش آموزان نبوده و جهت برقراری عدالت تربیتی و بهبود کیفیت آموزشی و پرورشی بر فعالیت مدارس به صورت حضوری تاکید دارد و معتقد است غیر حضوری شدن مدارس باید به عنوان آخرین راه حل درنظر گرفته شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}