توصیه‌های سرپرست حجاج ایرانی به قربانی‌کنندگان در ایام حج پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید در پی درگذشت مادر شهیدان «ابدام» تأکید رئیس جمهور بر ایجاد آرامش و رفاه کامل برای حجاج ایرانی رئیس بنیاد شهید: فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و شهدا استخدام رسمی می‌شوند آغاز بازگشت زائران حج تمتع ۱۴۰۴ سه روز زودتر از موعد ۶ زائر ایرانی در حج جان باختند | ۲۶ نفر بستری هستند (۱۲ خردادماه ۱۴۰۴) اجرایی‌شدن بیش از ۱۵ برنامه فرهنگی‌هنری در آستانه سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام(ره) از سوی بسیج کشور ضرورت توسعه زیرساخت‌های زیارتی و فرهنگی از محل درآمد‌های وقفی آیات منتخب عیدسعید غدیر و محرم توسط نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» اعلام شد ایجاد پایگاه‌های قرآنی برای ۲۰۰ مسجد مشهد تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ کاروان‌های ۳ روزه عتبات ویژه ایام عرفه راه اندازی شد اربعین ماموریتی فراتر از زیارت است شکافتن حصار جهل با تیغ علم | سبک علمی امام باقر(ع) نسخه‌ای برای تمدن‌سازی امروز آغاز برنامه‌های دهه ولایت و امامت در مشهد از روز عرفه ۱۴۰۴ | برپایی «سفره‌های علوی» و هزار ایستگاه صلواتی عید قربان فرصتی برای کمال برگزاری مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برنامه‌های حرم مطهر رضوی به‌مناسبت سالروز شهادت امام محمدباقر(ع) اعلام شد بیانیه مدیریت مرکز حوزه‌های علمیه به‌مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران ساخت ۵ شهرک زیارتی مدرن برای زائران آستان مقدس امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

راه‌اندازی دومین نانوایی مهمانسرای حضرت

  • کد خبر: ۱۴۶۴۷۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
راه‌اندازی دومین نانوایی مهمانسرای حضرت
در راستای تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر ارتقای خدمت‌رسانی به زائران حضرت امام رضا(ع) و با هدف تامین نان گرم و سالم برای میزبانی از میهمانان و خدام امام هشتم(ع)، دومین نانوایی مهمانسرای حضرت افتتاح و ظرفیت پخت نان در مهمانسرا تا روزانه ۱۰ هزار قرص افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از نانوایی مهمانسرای غدیر حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) که آبان ماه امسال با ظرفیت پخت روزانه ۳ تا ۵ هزار قرص نان راه‌اندازی شد، دومین نانوانی حرم مطهر نیز در مهمانسرای شیخ حر عاملی افتتاح شد تا از زائرانی که توفیق نشستن بر سر سفره پربرکت امام رئوف (ع) نصیبشان می‌شود با نان گرم و تازه پذیرایی شود. 

مدیر مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع) در این باره اظهار کرد: با توجه به تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر ارائه بهترین خدمات و پذیرایی شایسته از زائران در مهمانسرای حضرت رضا (ع)، بررسی‌های لازم در دستور کار قرار گرفت و حدود سه ماه پس از فعالیت نخستین نانوایی مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع)، دومین نانوایی نیز در مهمانسرای شیخ حر عاملی راه‌اندازی شد. 

 پذیرایی از زائران با نان تازه، گرم و سالم

سعید صالحی درباره ضرورت تاسیس این دو نانوایی افزود: پیش از این نان مورد نیاز مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع) از بیرون حرم مطهر تأمین می‌شد و با توجه به تعداد بالای نان مورد نیاز زائران و خدام طبیعتا این نان‌ها ۱۲ ساعت و گاهی ۲۴ ساعت قبل از زمان توزیع پخت می‌شد و به همین دلیل از تازگی کافی برخوردار نبود. 


صالحی ادامه داد:، اما در حال حاضر مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع) تمامی نان مورد نیاز برای پذیرایی را در داخل مهمانسرا‌ها تامین می‌کند و از آنجایی که برای هر وعده غذایی، نان به صورت جداگانه پخته می‌شود، همواره با نان تازه و گرم از زائران پذیرایی می‌شود.  
وی به این نکته نیز اشاره کرد که نان‌های دو نانوایی مهمانسرای حضرت، با دستگاه‌های صنعتی پخت شده و با هدف افزایش کیفیت و سلامت، در آن‌ها از هیچ افزودنی غیرمجاز استفاده نمی‌شود.

افزایش ظرفیت پخت نان تا روزانه ۱۰ هزار قرص

صالحی درباره ظرفیت پخت نان در این دو نانوایی نیز گفت: دومین نانوایی مهمانسرای حضرت ظرفیت پخت روزانه ۲ تا ۴ هزار قرص نان را دارد و با توجه به ظرفیت نانوایی اول، در مجموع امکان پخت روزانه ۸ تا ۱۰ هزار قرص نان در مهمانسرا فراهم شده است که به طور کامل پاسخگوی نیاز میزبانی خواهد بود. 

افزایش رضایتمندی زائران

مدیر مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع) تصریح کرد: در چند ماه اخیر که با فعال شدن نانوایی مهمانسرای حضرت، افتخار داشته‌ایم در کنار وعده‌های غذایی با نان گرم و باکیفیت از زائران بزرگوار میزبانی کنیم، این خدمت، رضایتمندی میهمانان امام هشتم (ع) را هم افزایش داده است و شاهد بازخورد‌های بسیار خوبی از سوی آن‌ها بوده‌ایم. 

منبع: آستان نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->