اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سخنگوی سپاه: بدون توجه به عملیات روانی و رسانه‌ای دشمن به ماموریت‌های خود می‌پردازیم

  • کد خبر: ۱۴۶۷۲۳
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
سخنگوی سپاه: بدون توجه به عملیات روانی و رسانه‌ای دشمن به ماموریت‌های خود می‌پردازیم
سخنگوی سپاه با اشاره به وجود گستره وسیعی از نقاط عطف در زمینه اطلاع‌رسانی سپاه گفت: دو نقطه عطف سال‌های اخیر سپاه در زمینه رسانه‌ای‌کردن اقدامات، اصابت قرار دادن پهپاد جاسوسی و متجاوز گلوبال آمریکا و توقیف نفتکش متخلف انگلیسی در خلیج‌فارس است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف در خصوص نقاط عطف رسانه‌ای سپاه در سال‌های اخیر گفت: ما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با گستره وسیعی از نقاط عطف در اطلاع رسانی مواجه هستیم که مورد اصابت قرار دادن پهپاد متجاوز و جاسوسی گلوبال آمریکا و توقیف نفتکش متخلف انگلیسی در خلیج فارس دو نقطه عطف سال‌های اخیر سپاه در زمینه رسانه‌ای کردن اقدامات است که به اندازه‌ای درست و حساب‌شده اخبار آن‌ها منتشر شد که جای هیچ شک و شبهه‌ای باقی نگذاشت.

سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه  افزود: نقاط عطف دیگری هم در زمینه اطلاع‌رسانی برای ما وجود دارد که باز هم موجب منزلت‌افزایی شده است، از جمله آن می‌توان به اعلام پایان داعش توسط شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده دلاور جبهه مقاومت و قهرمان ملی ایرانیان اشاره کرد؛ اوج پشتیبانی مردمی از نیرو‌های مسلح را هم می‌توان در آیین‌های باشکوه و متعددی که برای تشییع پیکر شهید سلیمانی انجام شد ببینیم، که پیام‌های رسانه‌ای معنادار و ویژه‌ای را به دنیا مخابره کرد.

سردار شریف با اشاره به عملیات روانی و هجمه‌های رسانه‌ای دشمن علیه سپاه و تلاش آن‌ها برای القای شبهه و تردید پیرامون حوزه‌های کارکردی این نهاد انقلابی و مردمی گفت: سپاه بدون توجه به هجمه‌های دشمن به ماموریت‌های قانونی و وظایف انقلابی و ذاتی خود می‌پردازد و با نصب‌العین قرار دادن تدابیر و منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا فداکارانه و پیشتازانه در صحنه‌های پاسخ به نیاز‌های کشور و مردم شریف و قهرمان ایران حاضر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->