ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌نام دریافت نهال رایگان

  • کد خبر: ۱۴۹۶۱۲
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۸
آغاز ثبت‌نام دریافت نهال رایگان
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد از آغاز ثبت نام دریافت نهال رایگان از ۲۰ لغایت ۳۰ بهمن ماه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز حسین مختاری در این خصوص اظهار کرد: شهروندان برای مشارکت در برنامه‌های روز درختکاری و کاشت نهال از ۲۰ لغایت ۳۰ بهمن می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع فضای سبز به آدرس Gsms.mashhad.ir در بخش توزیع نهال هفته درختکاری ثبت نام کنند.

وی افزود: امسال برای هفته درختکاری توزیع ۶۰ هزار نهال میوه و غیرمیوه در نظر گرفته شده است و هر نفر با کدملی خود می‌تواند ۳ نهال دریافت کند؛ همچنین شهروندان می‌توانند از همان ابتدا انتخاب کنند که نهال دریافتی نهال میوه یا غیرمیوه باشد.

امسال، گونه‌های سازگار با اقلیم توزیع خواهند شد

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد با اشاره به اینکه امسال در نوع گونه‌های نهال‌ها محدودیت داریم، بیان کرد: ضمن بررسی‌های انجام شده تصمیم گرفتیم امسال تنها از گونه‌هایی استفاده کنیم که با اقلیم مشهد سازگار هستند و بهتر رشد می‌کنند؛ بر این اساس ۹ گونه مختلف نهال میوه و ۱۰ گونه نهال غیرمیوه در نظر گرفته شده است.

مختاری خاطرنشان کرد: توزیع این نهال‌ها نیز ۷ تا ۲۸ اسفند ماه خواهد بود؛ نحوه توزیع نهال به صورت حضوری توسط بیش از ۲۰ اکیپ به همراه کارشناسان و در محل منازل شهروندان انجام می‌شود و برای اجرا هرچه بهتر فرآیند نیز از ۷۲ ساعت قبل پیامکی برای شهروندان ارسال می‌شود تا در روز مورد نظر در منزل حضور داشته باشند و ۲۴ ساعت قبل نیز با آنان تماس گرفته می‌شود؛ ساعت توزیع نیز از ۹ صبح تا ۱۸ خواهد بود.

سامانه درخواست کاشت نهال غیر مثمر در این بازه غیر فعال خواهد بود

وی اضافه کرد: برای کاشت نهال‌ها نیز سامانه کاشت نهال‌های غیر مثمر وجود دارد که این سامانه در دوره یک ماهه‌ای که برای ثبت نام توزیع نهال رایگان داریم، بسته می‌شود تا شهروندان دچار سردرگمی و اشتباه در ثبت نام نشوند، اما از ابتدای فروردین این سامانه مجدد فعال خواهد شد و شهروندان می‌توانند خدمات کاشت نهال بیرون از منازل را دریافت کنند، البته تاکید می‌شود که این خدمات برای بیرون منازل در معابر فرعی است و خدمات کاشت درون منزل نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->