زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود
سرخط خبرها

احتمال وقوع زلزله ۷ ریشتری در تهران وجود دارد؟

  • کد خبر: ۱۵۰۱۸۰
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۸
احتمال وقوع زلزله ۷ ریشتری در تهران وجود دارد؟
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت:‌ شهر تهران به دلیل نوع گسل‌هایی که در این شهر وجود دارد، پتانسیل وقوع زلزله‌هایی با توان لرزه‌خیزی با بزرگای هفت ریشتر را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نصیری در حاشیه تمرین دورمیزی زلزله در کلانشهر تهران که با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران شهر تهران و مدیران بحران مناطق ۲۲گانه در مرکز عملیات اضطراری کلانشهر تهران برگزار شد، گفت:‌ در این جلسه موضوعاتی چون ایجاد هماهنگی، پشتیبانی، تصمیم‌سازی و ارتقای سطح آمادگی ارکان ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران در مواجهه با حوادث و سوانح احتمالی، بهره‌گیری از توان و امکانات ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران، ستادهای مدیریت بحران مناطق و نیز همکاری و مشارکت کارگروه های تخصصی، نسبت به برگزاری تمرین دورمیزی با در نظر گرفتن پیامدهای ناشی از زلزله در محدوده جغرافیایی کلانشهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره برگزاری این تمرین نیز اظهار کرد: امروز بعد از شش ماه برنامه‌ریزی و آمادگی که در این سازمان صورت گرفت، تمرین دورمیزی زلزله احتمالی شهر تهران بر مبنای زلزله سال ۹۶ در گسل ملارد با بزرگای ۵.۲ دهم ریشتر شبیه‌سازی شد. همزمان با مرکزیت سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، ۲۲ ستاد مدیریت بحران در مناطق شهرداری تهران به ریاست شهرداران این مناطق همزمان تشکیل شد و به شکل مجازی با این ستادها در ارتباط بودیم.

پتانسیل وقوع زلزله ۷ ریشتری در تهران وجود دارد

نصیری با بیان اینکه سناریوی تدوین شده، ابعاد مختلف حادثه را در بر می‌گیرد، گفت: مستحضر هستید که شهر تهران به دلیل نوع گسل‌هایی که در این شهر وجود دارد، پتانسیل وقوع زلزله‌هایی با توان لرزه‌خیزی با بزرگای ۷هفت ریشتر را دارد، ولی در این سناریو ما بر اساس فرضیه‌ وقوع زلزله‌ای با قدرت ۵.۲ دهم ریشتر تمرین می‌کنیم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به دلایل انتخاب این سناریو گفت: ابتدا با سناریوهای کوچکتر باید تمرین را شروع کرد و به تدریج سناریوهای شدیدتر را تمرین کرد. زلزله‌های زیر ۵.۵ ریشتر، معمولا تخریب سازه‌ای کمتری دارند و در نتیجه وقوع این زلزله‌ها با مسایل اختلال عملکردی مواجه می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: بر مبنای سناریوی اخیر اختلال جدی در شبکه تلفن همراه و تلفن ثابت، اختلال در شبکه اینترنت، تخریب کارگاه صنعتی فرسوده در محدوده منطقه ۲۱، افزایش حجم مصدومین، ترافیک سنگین در مبادی ورودی و خروجی و همچنین معابر سطح شهر، کمبود بنزین و تراکم حضور خودروها در جایگاه‌های توزیع سوخت، ابعاد مختلف در حوزه‌های ۱۵ گانه فعالیت ستاد مثل آتش‌نشانی، سلامت، هلال احمر، ارتباطات و فناوری اطلاعات، توزیع فرآورده‌های نفتی، موضوعات مرتبط با شهرسازی، اسکان اضطراری و دیگر ابعاد تخصصی با حضور همکاران عضو دستگاه های مختلف در سطح کل شهر تمرین شد.

نصیری در ادامه گفت: همچنین در این تمرین با استفاده از توان استادان دانشگاه، ابعاد مختلف تمرین مورد ارزیابی‌های علمی قرار گرفت، چون هدف از این تمرین، برگزاری یک نمایش نیست، بلکه هدف از تمرین زلزله به معنی واقعی کلمه ارتقای آمادگی دستگاه‌های مختلف است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره میزان آمادگی دستگاه‌ها دربرابر زلزله نیز گفت: آمادگی کنونی دستگاه‌های مختلف نسبت به گذشته بیشتر شده و همچنین تلاش می‌کنیم تا به سمت آمادگی مطلوب حرکت کنیم.

وی با اشاره به نقش محوری مردم در مقابله با بحران‌ها ضمن دعوت از شهروندان تهرانی برای عضویت در گروه‌های داوطلب واکنش اضطراری محلات( دوام) از وسایل اولیه امدادی و همچنین تهیه کیف اضطراری به عنوان یکی از ضروریات اولیه برای افزایش آمادگی شهروندان نام برد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->